G19-2: Seier mot ROS

BERGER KGB (Nesodden 5-3 ROS): Lørdag ettermiddag spilte G19-2 mot ROS G19-2. Forsøket med diamantformasjon på midten ble en god løsning, og vi dro i land en fortjent 5-3 seier.

Vi fikk en knallstart etter et trekk som gutta hadde avtalt på forhånd: Rett i angrep med spisser og midtbane fra avspark, pasning tilbake til midtstopperne, lang ball fra Jakob, Carl J stusset fint, og plutselig var Lukas alene med keeper, og 1-0 til oss etter 30 sekunder:) Kampen jevnet seg litt ut, med oss som det førende laget. Denne gang hadde vi bestemt oss for en diamant på midtbanen, for å samle spillet bedre, og det lyktes vi godt med i 1. omgang. Halvveis i omgangen var ROS sin keeper uheldig, Carl J var smart og god, og dermed 2-0. På slutten av omgangen ble Sigmund spilt delvis fri på venstre spissplass, og med presisjon og kraft knallet han ballen lavt i motsatt nettvegg.

I pausen ble det fokusert på å vinne 2. ballene, samt at diamanten måtte bli flinkere til å sideforskyve. I begynnelsen av 2. omgang ble vi spilt bakpå av et ROS-lag som på langt nær hadde gitt opp, og i det 51. og 54. minutt scoret de to helt unødvendige mål som vi burde ha unngått. Heldigvis slo vi raskt tilbake, og David var på rett plass i boksen og trygget ledelsen til 4-2. Et kvarter før full tid ble det ny redusering, der vi ikke klarte å komme opp i ballfører på 20 meter, og nå stod kampen og vippet. Vi var imidlertid farlige på flere angrep, og fikk frispark med 5 minutter igjen av kampen. Sigmund ladet kanonen, ballen føk hardt og flatt inn i feltet, ble stoppet av et ROS-bein, og så var Trym påpasselig frampå og banket inn ballen. Dermed ble det 5-3 til oss, fullt fortjent.

Kampen var en skikkelig opptur for oss, etter tap i årets to første treningskamper. Diamant-formasjonen på midten fungerte ved at vi var tettere opp i motstanderen, og vant endel dueller på midten. Dette gjorde at ROS måtte jage ballen, mens vi kunne bygge opp vårt eget spill. Utfordringen ble at vi ikke var flinke nok til å sideforskyve. Backene ble tidvis helt alene på kantene, men midtstopperne var flinke til å sideforskyve og ligge i sikring for backene.

Uansett, spillet gledet oss trenere på sidelinja, og når det også blir seier, med 5 forskjellige målscorere, må vi kunne konkludere med at dette ble en hyggelig ettermiddag:)

Laget: Achmed, Vegard, Jakob, Omar, Simon, Fisnik, Erik Alexander, Peder, David, Lukas, Carl Jonathan, Trym, Anta, Sigmund og Ridwan.

Publisert
Kategorisert som G19-2

Legg igjen en kommentar