NIF 2: Vant uten å overbevise

Nesoddens rekruttlag slet med å få spillet til å gli, men beseiret ROS på eget gress lørdag.

Alle foto: Ole Christian Eklund

Jan-Vidar Syvertsens gutter er i full gang med å komme i form til sesongstart. Tidligere i vinter har Nesoddens rekrutter slitt med å få resultatene i sin favør, til tross for at det tidvis har blitt levert gode prestasjoner. Mot ROS var imidlertid situasjonen annerledes.

Hjemmelaget åpnet godt og rundspilte gjestene fra Buskerud. Balltempoet i det bakre leddet, bevegelsene fremover i banen og presisjonen i pasningspillet var meget bra. Etter halvspilt førsteomgang ledet Nesodden 2-0, men kunne like gjerne ha ledet med både fire og fem alle sjansene tatt i betraktning. Det første målet var signert Dino Palos, som satte ballen i nettet etter et veldig bra Nesodden-angrep. 2-0-scoringen sto den tekniske midtbanespilleren Alan for. Han klinket ballen i mål fra midtbanen, etter at keeper ikke rakk å komme seg tilbake i mål etter et utspill – utsøkt scoring!

Det så i det hele tatt ut som om det skulle bli en enkel dag på jobben for nesoddingene, og kanskje var det dette som var årsaken til at hjemmelaget plutselig slapp seg ned flere hakk. Feilprosenten økte, ROS-spillerne fikk flere ganger gli gjennom ledd hvor det var dårlig press og aggressivitet, og følgelig reduserte gjestene til 2-1.

Andre omgang startet ikke stort bedre, og Nesodden fortsatte i samme trege spor. ROS utliknet deretter på dødball, før Nesodden igjen tok ledelsen, denne gangen ved Patrick Granås. ROS hadde en stor mulighet til å utlikne, men høyrekanten deres satte ballen i nettveggen etter å rundet keeper. Dino Palos klarte imidlertid det ROS-spilleren ikke klarte, og satte ballen enkelt i det åpne målet etter å ha rundet keeper.

Dermed endte det 4-2 på kunstgresset på Berger, til tross for at hjemmelaget tidvis haltet spillemessig.

Nesodden 4-2 ROS

[team1]

Benken: Sjur, Per Oscar «Pedersen» Eklund, Øystein Lekve og Aleksander Rosef

Målscorere:

1-0 Dino Palos
2-0 Alan
2-1
2-2
3-2 Patrick Granås
4-2 Dino Palos

[doptg id=»1″]

Legg igjen en kommentar