Sterk prestasjon mot BK Forward

TYRKIA (Nesodden 0-0 BK Forward): Nesoddens A-lag møtte i dag det svenske divisjon ett-laget FC Forward i en treningskamp i Tyrkia i ettermiddag. Kampen endte målløst, men likevel et oppløftende resultat med tanke på at det svenske laget spiller i det som tilsvarer 2. divisjon i norsk fotball.

Rapportene fra Tyrkia forteller at svenskene var best i første, mens Nesodden kom godt med i andre omgang.

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere:
Johnsen inn for Bjøndal etter 25 min
Kilander inn for Møller etter 25 min
Henrik Lundquist inn for Nilsen etter 45 min
Arilas inn for Tallak etter 65 min
Granås inn for Flakstad etter 65 min
Nytrøen inn for Neerbye etter 70 min
Neerbye inn for Augestad etter 75 min
Aarstrand inn for Dyrseth etter 80 min

Foto: Lars Neerbye

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar