NIF Fotball sender klubbskjerf til Liverpool!

Liverpool FC har bedt fotballsupportere over hele verden om å sende inn klubbskjerf i anledning 25-årsmarkeringen for Hillsborough-tragedien. Uansett hvilken klubb man ellers har hjerte for er denne hendelsen noe som berører alle fotballfans.

Av Kathrine Hake-Steffensen

15. april er det 25 år siden 96 Liverpool-supportere omkom på Hillsborough. I den anledning ønsker klubben at supportere, fotballfans, sportsinstitusjoner og sportsfans generelt donerer et skjerf til Hillsborough-familiene. Alle skjerfene vil bli lagt ut på gressmatten på Anfield og danne tallet 96 til minne om ofrene.

Nesodden IF ønsker selvsagt å vise sin støtte til de etterlatte og alle berørte, og sender et klubbskjerf i dag. Klubben oppfordrer samtidig alle andre til å gjøre det samme!

Les mer her! (nesoddenif.no)

Legg igjen en kommentar