Damelaget vs Veteranlaget

BERGER KUNSTGRESSBANE: Årets nykomponerte Veteranlag spilte søndag kveld sin aller første treningskamp, for anledningen mot Damelaget på Berger kunstgress. Etter et år uten Veteranlag er det nå veldig mange som har meldt sin interesse og det ser lysere ut enn på lenge.

Av Kine Leiknes

Veteranlaget stilte fornøyd med 9 spillere mens kun 6 spillere fra damelaget var tilgjengelig for kamp denne kvelden.

art1_kvinner

Wenche Hansen, som i seriespill står i mål for begge lag, måtte velge hvilket lag hun skulle stå for. Begge lag ville så klart ha henne mellom stengene. Avgjørelsen falt på Veteranlaget. Begrunnelsen for dette var at hun mente hun ville få mest og best trening med dette valget. Hun visste damespillerne ville angripe hardt og dermed måtte være både høyt og lavt. Som tenkt så gjort: Wenche var overalt (virkelig) og kan i dag melde at hun har vondt overalt.

Mange nye spillere for Veteranlaget på ukjente plasser gjorde det ikke helt enkelt for dem som lag. Ut fra de forutsetninger spillerne hadde jobbet de bra hver for seg, men som lag fikk de ikke til noe særlig spill. De slet med å finne hverandre og damelaget presset dem høyt på banen og kom til mange farlige målsjanser. Wenche stod godt i mål og reddet mange skudd som damelagt burde plassert bedre.

art2_kvinner

Damelaget hadde ballen stort sett hele tiden. Vetaranlaget var på få visitter og damenes forsvar hadde en rolig dag på jobb. Fremover var det kø foran mål for å score. En av Ken sine kommentarer i pausen: Står en medspiller bedre plassert foran mål så sentrer vi! Klar tale der ja. Mye mulig han mente damene var litt for ivrig og egostisk foran mål. Etterhvert jobbet damelaget mot at flest mulig spillere skulle være borti ballen før ballen endte i mål.

Damelaget følte passningene satt bedre enn på lenge og bevegelsene var ikke så hakkande gale heller. Laget er overbevist om at det har hjulpet mye å stille med lag (mix av damer og veteraner) i futsalserien i vinter. Det har gjort at vi er blitt bedre på spill på små flater og tenke mer trekantspill.

art3_kvinner

Damelagets lånte keeper Line G ble etterhvert veldig kald og begynte å slå hjul på slutten av kampen for å holde varmen.

I hele vinter (som vanlig) har dame- og veteranspillere trent sammen. Dette for å være flest mulig på trening og kunne utføre flere øvelser og spill som krever at vi er mange.

Art4_kvinner

Hvor mange mål det ble denne søndagskvelden er det ingen som vet. Men det var ingen tvil om at Damelaget vant med veldig god margin.

Veteranlaget ytret umiddelbart ønske om rematch før seriestart. Gjenstår bare å finne en passende dato.

Veteranlaget: Wenche Hansen, Gry Svae, Ellen Solberg, Hanne Jørgensen, Karthrine Norvik, Rejhan Hoxha, Maj Britt Fjøsne, Jannecke Wilhelmsen

Damelaget: Line Gunnarrud, Kine Leiknes, Line Nitteberg, Edel Gjervan, Catelina Nørbech Johansen, Lene Johansen, Marlene Bergh

Legg igjen en kommentar