Hobøl-NIF4: 2-2 (1-1)

NIF4 spilte torsdag 27 mars treningskamp borte mot 6-divisjonslaget Hobøl. Kampen gikk på Tomter Kunstgress, en strøken kunstgressbane som mange kan misunne dem. Før kampen ble Viktor M overrakt det legendariske kapteinsbindet fra Lasses tid med 93 årgangen til Nesodden (bildet). Viktor bar det med verdighet og inspirasjon kampen gjennom 😉

Det ble en fartsfylt treningskamp der begge lagene fikk godt utbytte. Hobøl tok tidlig ledelsen i kampen etter en fin overgang og pent gjennomspill til en rask spiss. Avslutningen var kontrollert og dermed 0-1.

Egentlig var kampen jevnspilt, og da omgangen var halvspilt får NIF4 corner. En godt slått corner fra Fredrik M som Eirik F header kontant i mål. Og dermed 1-1. I starten av andre er vi uheldige og scorer et unødvendig selvmål, og det står 1-2. Fra selvmålet og fram mot halvveis i 2-omgang er det NIF4 som står for det beste spillet. Uttellingen kommer etter godt press; Tobias får ballen på venstrekanten, drar noen finter på kant mens han venter på støtte, spiller til Viktor som vender og
i tur trer Fredrik H gjennom som scorer kontrollert. Dermed 2-2. Lasse var raskt frampå og forklarte guttene at dette var et resultat av de asvlutningsøvelsene vi
regelmessig gjør på trening. Bra Lasse, det er i hvert fall ikke undertegnede uenig i. Det var tydelig.

I de periodene vi er presset er Håvard B god å ha bak, men egentlig skal Simen K og hele backrekka ha honnør i dag. Det var faktisk sjelden det var farlige sjanser mot. Hobøl forsøker seg med flere skudd, men avslører at skuddtrening er på sin plass. Mange forsøk går over. Eller det blir enkelt for Simen. NIF4 takker Hobøl for en fin treningskamp. Utbyttet må ha vært bra for begge lag da det var temmelig «slitne ben» i begge lagene etter kampen. Vi ønsker Hobøl lykke til i serien og ser fram til ny treningskamp ved en senere anledning.

Neste treningskamp er mot Ekholt-2 i Moss. Kampen annonseres senere.

Legg igjen en kommentar