Energihuset Minicup 2014

Energihuset Minicup 2014 første dag gikk av stabelen denne lørdagen. Vi tok turen til Nesoddhallen og ble møtt av et yrende liv av ivrige barn. Blant disse to minijentelag som debuterte i kamp etter kun fire treninger i sammen. I cupen deltok hele 40 lag i alderen 6 til 10 år. Fotballgruppa på Nesodden har ikke bare fotballspillere, de har også en kjempefin gjeng i dommerstanden. Rekruttdommerne var flinke, og det var dommere som debuterte. Kristina var kjempeflink til å instruere, veilede og hjelpe.

På  tribunen i hallen satt det mange tilskuere som skapte stemning med jubel over gode prestasjoner og innsats.

På lørdag spilte hvert lag 3 kamper. Alle lagene premieres og det er idrettsgleden som står i fokus. Utdelingen var det fotballgruppas  Gunnar Nørbech som sto for. Her har Gunnar nettopp delt ut premie til «Nesodden Fighters 06».

Vi satt oss ned i sekretariatet og observerte kamper fra baneplan. Det vi kan rapportere var imponerende spill og innsats. Vi ble veldig imponert over de foreldrene som har påtatt seg trener og oppmannsjobben, og måten de kommuniserer og instruerer barna på. Helt fantastisk å overvære. I unge Kristina har de nyeksaminerte dommerne en god støttespiller og veileder, og det var tydelig et godt samhold blant dommerne. På bildet ser vi Raphael, Ingebjørg, Sebastian, Kristina og Ilena.

Energihuset Minicup arrangeres lørdag med innsats fra damer og kvinner veteran. Søndag er det A-laget herrer som som yter innsats. Vi sjekket vareutvalget hos Wenche og Lene i kiosken, to blide veterandamer som legger ned utallige frivillighetstimer for klubben. Kakeutvalget var godt og stort, og vaffelpressa så ut til å gå på høygir. Publikum koste seg.

Fotballgruppa nyter godt av støtten vi får i fra våre sponsorer. Uten disse hadde vi vanskelig kunnet opprettholde et så godt sportslig tilbud til alle barna, ungdommene og de voksne aktive. Lørdag besøkte vi standen til Nordea. Der traff vi Tonje som er banksjef i Vika og Lars som er autorisert finansiell rådgiver. Nordea hadde rigget en kjempefin stand der besøkende kunne slå av en prat om banktjenester. Vi har på hjemmesiden oppfordret medlemmene våre til å sjekke ut hvilke gode tilbud vi kan få i Nordea, og nærværet i dag gjorde det enda enklere. Nesodden IF Fotball og Nordea spiller på lag! Og vi fikk lov til å ta et bilde fra Nordeas stand mens den ble besøkt.

Energihuset Sport og Fritid var selvsagt tilstede med et bredt og godt utvalg av varer, og med hyggelige priser. Martin ekspederte og det var mange store og små innom  standen. Det er morsomt å se hvor tidlig ungene blir observante på hva de trenger til treninger og kamp. Diskusjonene var mange 🙂 På bildet ser vi Martin sammen med spillere fra Fagerstrand 06.

Nesodden IF Fotball takker alle frivillige som er med på arrangementet, og vi takker våre sponsorer. Vi takker alle voksne som engasjerer seg for de ulike lagene og gjør barnas oppvekst sunn og full av minnerike idrettsgleder.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar