G14-1: Storseier mot Slemmestad

Lørdag ettermiddag spilte G14-1 mot Slemmestad G14-1 på KGB. Etter å ha «snik-lest» på Slemmestad sin nettside, og sett at de har endel store seire i treningskamper i vinter, satset vi innledningsvis på en litt trygg 4-2-3-1 formasjon. Slemmestad var i fjor helt i toppen i Buskeruds G2000-serie, og de kom proppfulle av selvtillit til Berger.

Av Håkon Hake-Steffensen

Vi tok umiddelbart tak i kampen, og spillet foregikk for de meste på Slemmestad sin banehalvdel. Vi spilte variert i angrep, og hadde noen halvsjanser. Etter et drøyt kvarter kom vi på fine løp i midten, og Kasper var på plass og flikket ballen fint forbi keeper og i mål. En fullt fortjent ledelse. Vi klarte imidlertid ikke å opprettholde trykket, Slemmestad kom mer med, men de kom seg imidlertid ikke til de store sjansene Når vi vant ballen, ble den for raskt spilt i lengderetningen, uten at vi klarte å flytte etter. Omgangen ebbet dermed ut med 1-0 til oss.

Vi brukte pausen til å rose spillerne for spesielt første halvpart av omgangen, men fokuserte på viktigheten av å holde ballen i laget, spille ut på kant, og ta gjennombruddspasninger når det var den beste løsningen. Vi la også om til 4-4-2, for å få et enda større trøkk på topp.

2. omgang startet vi med et skikkelig press, og på en flott pasning fra Magnus etter 2 minutter av omgangen, kom Henrik gjennom i midten, til venstre for mål. Han fintet ut keeper, og satte ballen rolig i motsatt nettvegg. I løpet av de neste 10 minuttene scoret Magnus to ganger, etter herlige driv og flotte pasninger. 3-0 kom på et knallhardt skudd med høyrefoten, mens han på 4-0-scoringen fintet keeper og banket inn ballen med venstrebeinet. 10 minutter før full tid rullet vi opp et flott angrep: Ballen ut til Jørgen på høyre kant, han slo den videre til Magnus, som sendte den til Kasper, som knallet ballen i mål. Det endte dermed 5-0 til oss.

Dette var en kamp der hele laget stod skikkelig opp og jobbet for hverandre. Det var mye og god kommunikasjon over hele linja, fra Adrian i mål og frem til Magnus og Henrik på topp. Vi hadde fine kombinasjoner, og en god blanding av pasninger i støtte, fremover, til siden osv. Kombinert med skikkelig duellspill, resulterte dette i en svært fortjent seier.

Laget: Adrian, Trym, Max, Filip, Markus, Nicolas, Mikkel, Petter, Kasper, Oskar, Magnus, Jørgen og Henrik.

Publisert
Kategorisert som G16-1

Legg igjen en kommentar