G14-2: Tap hjemme mot Oppegård G14-1/2

Søndag ettermiddag spilte G14-2 mot Oppegård G14-1/2 på KGB. Vi stilte med de spillerne som ikke spilte for G14-1 igår, samt 4 spillere fra G13-2.

Av Håkon Hake-Steffensen

Kampen åpnet jevnt, og etter drøyt 5 minutter var Casper på farten, og scoret sikkert. Oppegård utlignet kort tid etterpå, og de gikk opp til 2-1 få minutter senere. Vi lot oss ikke knekke, og på en flott corner fra Oscar, steg Mathias J fra 2001-gutta til værs, og headet kontant i det ene hjørnet. Klassescoring! Etter dette bølget spillet frem og tilbake, med sjanser til begge lag. Oppegård hadde svært raske spillere i forsvar og i angrep, samt en meget kraftfull spiss. Ballen smalt i tverrliggeren over keeper Ludwig et par ganger, men vi hadde også våre muligheter. På slutten av omgangen kom imidlertid Oppegård litt lett til, og scoret to ganger før pause.

Før 2. omgang snakket vi om å komme raskere inn i duellene, samt at vi måtte orke å løpe begge veier. Vi lyktes umiddelbart med dette, og fikk frispark fra ca 30 meter. Oscar ladet skuddfoten, og ballen smalt i underkant av tverrliggeren og ut. Der var Eirik våken, og headet ballen i mål.

Etter dette falt vi litt ut av formasjonene, og vi klarte heller ikke å holde riktig avstand mellom lagdelene. All honnør til gutta over viljen til å gå i angrep med mange spillere, men når Oppegård lå igjen med to hurtigtog på topp, måtte forsvaret hele tiden følge med disse. Det ble derfor endel strekk i laget, og det ble mange tunge løp for midtbanespillerne våre. Ludwig vartet opp med mange gode involveringer og redninger, i tillegg til at forsvaret jobbet hardt for å holde motstanderen på avstand. Vi klarte likevel ikke å hindre at Oppegård scoret 3 ganger i andre halvdel av 2. omgang, og dermed endte det 3-7.

Idag møtte vi en motstander med enkeltspillere som det ble vanskelig for oss å matche på fart. Gutta våre jobbet imidlertid hardt over hele banen, og vi hadde mange perioder der ballen gikk fint mellom spillerne. Samspillet med 2001-gutta går fortsatt meget bra, og idag kom også Mathias J på scoringslista. Så får vi jobbe videre på trening med å holde laget litt tettere samlet:)

Laget: Ludwig, Jacob, Carl. Frikk (2001), Mathias H-S, Håvard H, Vetle, Mathias J (2001), Casper, Leo, Oscar, Peter, Fredrik, August (2001), Håvard F (2001), Eirik.

Publisert
Kategorisert som G16-2

Legg igjen en kommentar