Bilder fra forberedelse til NM-kvalik

Det nærmer seg sesongstart. 5 april spilte Nesodden kvalifiseringskamp til NM mot Nordstrand på Berger KGB. Vi tok en liten runde før kampstart og besøkte flere av våre frivillige som gjorde en kjempefin innsats.  Det regnet og var tildels ufyselig ute i dag, så i pausen var det mange som stakk innom for å få seg noe å bite i. P.å bildet ser vi Jorunn, Line og Gry som hjalp til med klargjøring og ekspedering i kafeen.

Kampen gikk på kunstgresset, og ved inngangen hadde Geir og Kathrine rigget billettsalg. Det var også mulig å kjøpe supporterutstyr.

Liv var i dag ansvarlig for arrangementet, og som vanlig gikk alt kjempebra. Her har liv rigget Nordea reklame med god hjelpe fra familiens kjæledegge.

Dagens speaker var Tor Rune. Alltid like blid og med kontroll i listene!

Det var hyggelig å hilse på Eugene (t.v) som i over 20 år (!) var materialforvalter i fotballgruppa. Fantastisk. I dag tok Eugene seg blant annet av innbyttetavlen. Tor var som vanlig i gang, og denne gangen tok han med kona Line som hjalp til med ekspedering i kafeen.

Det var selvsagt flere med på å arrangere, men på grunn av regnet turte ikke undertegnede risikere elektronikken. Så det ble med disse bildene fra et levende lokalmiljø. Dermed var det klart til kamp som ble ledet av disse herrene:

 

 

Legg igjen en kommentar