G14-2: Tøffe motstandere i Drammen Cup

Lørdag dro en fin gjeng fra G14 og G13 for å spille Drammen Cup på Åssiden stadion. Med oppmøte på Berger kl. 07.30, ble det en tidlig start på helgen for G14-2, men alle var klare for cup.

Av Håkon Hake-Steffensen

Vi møtte Glassverket, Frigg og Åssiden, alle 1. lag som spiller i 1. divisjon i år/interkretskvalifisering. I forhold til noen av de andre puljene, som hadde inntil to breddelag, var vi således ikke så heldige med gruppetrekningen.

Vi ble satt under press i alle de tre kampene, og gikk på ganske klare tap. Etter 1. kamp var gutta litt deppa, men vi fikk fort opp humøret i kafeterian, og før 2. kamp endret vi litt på formasjonen i laget. Gutta var veldig flinke til å følge det opplegget vi var enige om, men overmakten ble likevel for stor. I den siste kampen gjorde vi enda noen grep, og gutta viste gode takter også her.

Selv om vi tapte alle kampene, ble det nyttig for oss å se hvordan vi kan forsvare oss mot svært gode, store, sterke og raske motstandere. Jeg synes vi tok nye steg for hver eneste kamp, og alle gutta stod opp og jobbet hardt for hverandre og laget. Dette tar vi med oss videre, og vi kommer neppe til å møte lignende motstand i seriens 3. divisjon.

Jeg pleier ikke å fremheve enkeltspillere, men idag må Ludwig nevnes spesielt. Han var høyt og lavt, ga gode beskjeder, og hadde noen redninger som var helt utrolige. En dobbeltredning i den siste kampen var det verdensklasse over: Hardt skudd som Ludwig fikk slått vekk, og returen så alle i mål. Men, Ludwig var lynraskt på vei opp igjen og fikk slått returen over mål med en fantastisk enhåndsredning!

Super innsats av alle som var med, både G14-gutter og G13-gutter!

Laget: Ludwig, Mathias H-S, Filip, Jacob, Leo, Vetle, Simon (G13), August (G13), Mathias J (G13), Jonas (G13), Anel (G13), Oscar, Eirik, Preben og Håvard.

Publisert
Kategorisert som G16-2

Legg igjen en kommentar