G16: Seier mot Røa Elite Kvinner

OSLO/RØA (Røa Elite Kvinner 2-4 Nesodden): Nesodden spilte lørdag treningskamp mot selveste Røa Elite Kvinner A-lag. En kamp hvor lagene vant en omgang hver i regnværet. I tillegg hadde laget fått med tre hospitanter, Daniel (keeper) og Casper (midtbane) fra 99-laget, og Magnus (spiss) fra 00-laget.

Se bilder og video fra kampen nederst i artikkelen!

Nesoddens G16-lag var så heldige å få en annerledes motstander enn hva det gjerne er av motstandere i treningskamper for guttelagene. Røa Elite Kvinner inviterte laget til treningskamp hvor Nesodden takket høflig ja. Høflig skulle det også bli på banen i begynnelsen av kampen. Flere av gutta var uvanlig snille i duellene, men ettersom Røa-laget gikk tøft inn i kroppen på Nesodden-spillerne var det flere som etterhvert kom inn i vanlig «stil». Nesodden var definitivt med i første omgang og skapte både muligheter og mål, og laget ledet fortjent 0-3 til pause. Det til tross for noen gode muligheter av Røa, blant annet på frispark rett utenfor 16-meteren, men en meget god keeper (Daniel fra Nesoddens G15-lag) i Nesodden-buret holdt nullen til pause. Målene ble scoret av Sjur og Hadi (2) etter målgivende av Christoffer, Simen og nevnte Sjur.

Andreomgangen ble det gjort fire bytter i pausen slik at alle skulle få mye spilletid. Fem minutter ut i andre omgang ble det dømt straffe til Røa etter at en Nesodden-forsvarer var ute med strake armer. Straffen plasserte Røa-spilleren nede til høyre for vår keeper, og laget hadde redusert NIF-ledelsen til 1-3. Elleve minutter senere skulle Nesodden svare Røa-målet. Fredrik sentret med en skrudd pasning inn til Sjur som enkelt plasserte ballen bak keeper. Dermed hadde Nesodden økt ledelsen til 1-4 på Røa kunstgressbane. Etter 82 spilte minutter (kampen ble spilt 2×45 min, mot 2×40 min som er normalt for G16) var det en misforståelse mellom stopper og midtbanespiller hos Nesodden som Røa-spiller snappet opp, fosset forbi forsvaret og plasserte skuddet vakkert opp i krysset.

Dermed ble det en godkjent seier mot Røa, og laget takker vertene for treningskampen og ønsker dem lykke til i serien. Vi takker også for strålende bidrag fra alle hospitantene, og ikke minst kameramannen Louis som dro helt fra Drøbak for å bidra med filming. Klasse!

Røa – Nesodden: 2-4 (0-3)
Gule kort NIF: Fredrik B. og Simen
Gule kort Røa: Ingen

Målene og byttene:
0-1: Mål NIF – Sjur, assist av Christoffer (10 min)
0-2: Mål NIF – Hadi, assist av Sjur (17 min)
0-3: Mål NIF – Hadi, assist av Simen (35 min)
Pause: 0-3
Bytter: Niklas, Casper, Magnus og Martin inn for Oscar, Hadi, Christoffer og Kornelius
1-3: Mål RØA – Straffe (50 min)
1-4: Mål NIF – Sjur, assist av Fredrik B. (61 min)
Bytte: Kornelius inn for Fredrik B. (70 min)
Bytte: Oscar inn for Simen (75 min)
2-4: Mål Røa (82 min)

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere: Niklas, Casper (99), Martin og Magnus (00).

[doptg id=»5″]

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar