G19-1: Overbevisende forestilling

Nesoddens juniorlag kan ta påskeferie med god samvittighet.

Fotograf: Ole Christian Eklund

Torsdag var det duket for juniorlagets første hjemmekamp for sesongen. Etter en lite overbevisende 3-2-seier borte mot VIF 2 i seriepremieren, leverte Jan-Vidar Syvertsens menn en langt bedre forestilling da ØHIL kom på besøk. En skåring av Patrick Granås og to mål av kaptein Arilas Ould-Saada sørget for en komfortabel 3-0-seier.

Starten på den første omgangen var preget av stillingskrig og lite flyt i spillet. Med unntak av noen halvsjanser, hadde det skjedd svært lite før Nesodden satte ballen i nettet for første gang. En lang ball fra midtstopper Mats Arntzens gyldne høyrelabb endte opp hos Dino Palos på venstrekanten. Den tidligere Vålerenga-spilleren traff Patrick Granås med et innlegg, og angriperen forlenget ballen vakkert med hodet bak en sjanseløs ØHIL-keeper.

Gjestene fra Bærum skapte en enorm mulighet da en heading fra kort hold traff tverrliggeren, men Granås sin fulltreffer forble omgangens eneste scoring. Nesodden hadde hatt brukbar kontroll, men andreomganen skulle bli langt bedre.

Det ble raskt tydelig at trener Syvertsen hadde trykket på de riktige knappene i garderoben. Nesodden tok kontroll over spillet fra første stund etter hvilen, og kom til en rekke farlige målsjanser. Hjemmelagets supportere fikk servert mye godt spill og disiplinert forsvarsspill, men det skulle ta en stund før det kom flere scoringer.

Foto: Ole Christian Eklund

Et drøyt kvarter før slutt kom kampens høydepunkt. En ny crosser fra en storspillende Arntzen traff en møtende Palos på venstrekanten. Vingen flikket ballen vakkert videre til venstreback Kristian Bøhlerengen, som på karakteristisk vis fosset ned langs krittet og fant Arilas Ould-Saada. Sistnevnte vendte bort en spiller ved utsiden av sekstenmeteren, og plasserte ballen vakkert i venstre hjørne.

Kun to minutter senere var fjorårets toppscorer på juniorlaget frempå igjen. En lang ball fra Arntzen fant Granås i bakrommet, men spissens avslutning ble stoppet av motstanderlagets sisteskanse. Ould-Saada var imidlertid oppmerksom på returen, og satte ballen i nettet for andre gang på kort tid.

Etter dette kontrollerte Nesodden inn 3-0-ledelsen, og sett bort fra et par kontringsmuligheter var det lite å rapportere om fra kampens siste kvarter. Tilskuerne var svært fornøyde med forestillingen, og kommer utvilsomt til å slite med abstinenser under den fotballfrie påskeferien.

Nesodden 3-0 Øvrevoll Hosle

1-0 Patrick Granås (Dino Palos)
2-0 Arilas Ould-Saada (Kristian Bøhlerengen)
3-0 Arilas Ould-Saada (Patrick Granås)

Benyttede reserver: Walat Koger, Sjur Sæbjørnsen, Philip Rustad

Gule kort: Patrick Granås, Simen Godlien

[team1]

Legg igjen en kommentar