NIF4 på treningsleir hos Grebbestad IF

Lørdag 12 og søndag 13 april var NIF4 på besøk hos Grebbestad IF (GIF) i Vestra Gøtaland i Sverige. Laget reiste fra Berger lørdag formiddag og overnattet i hytter i Charlottenlund som er gangavstand til Grebbestad sentrum. Etter ankomst trente laget fra 16 til 17:30 på treningsfeltet til GIF i et forrykende regnvær, det var virkelig «surt» i den kraftige vinden. Så lørdag var vi riktig uheldige med været.

Men ingen av gutta sutret av den grunn. Alle stilte til trening og vi gjennomførte en god kampforberedende økt der Lasse la vekt på hvordan guttene skal spille seg ut i fra forsvar. Det er imponerende å se hvor seriøst gutta tar treningene og at de lytter til treneren slik de gjør. Ingen tvil om at prestasjonene bedres fra kamp til kamp.

Etter treningen dro vi tilbake til Charlottenlund for å gjøre oss klar til felles middag på Malcolms i Grebbestad. Vi spaserte til sentrum og spiste pizza fra klokken var 20 og utover. Stemniningen var god og det samme var maten.

Søndag fikk guttene sove til ca 09:00. Vi skulle ikke være på banen før 11. Siden vi bare overnattet en natt så var det ikke så mye å vaske, pakke osv. Samtlige spillere ankom banen i rimelig tid, og etterlot Charlottenlund og hyttene i samme stand som ved ankomst. Og på søndag hadde vi værgudene med oss. I løpet av natten klarnet det opp, ble sol og 11 varmegrader. Flott matchvær.

Grebbestad IF sitt andrelag hadde med spillere som dagen i forveien satt på benken når A-laget spilte kamp i svensk 2-divisjon (!). Før kampstart var det hilserunde og vi overrakte GIF vimpel fra NIF.

Første omgang var nokså jevnspilt med et lite overtak til GIF de første 15 minuttene, men derfra og ut omgangen var det definitivt jevnspilt. NIF4 lå under 0-1 til pause, og tatt i betraktning at GIF stilte med gutter som er talentfulle og antakelig har langt flere aktiviteter i uka, så var 0-1 til pause sterkt av NIF4.

I 2-omgang hadde NIF4 to meget gode sjanser til å score mål, og jeg synes vi burde utlignet. Fra 25 minutter og ut kampen scoret GIF 2 ganger til slik at resultatet ble 0-3. Fortjent seier til GIF, kondisjonen og dagsformen ble utslagsgivende mot slutten av kampen.

Det er vanskelig å trekke fram enkeltspillere i fra kampen. Men det var veldig spesielt å se Håvard Brosstad i nye rolle på sentral midtbane i 4-3-3. Rollen greide du veldig bra Håvard. Viktor var som vanlig god. Mot GIF spilte Viktor midtstopper. Hele laget tok denne kamputfordringen på en veldig bra måte.

Om noen fra GIF leser dette referatet så vil jeg gjenta vår takk til en kjempefin svensk klubb som tar vare på både anlegg og fasiliteter på en veldig god måte. At de samarbeidet med kommunen om overnatting for NIF4 var fantastisk. Vi bodde veldig bra. Banen vi spilte på var prima. NIF4 vil invitere GIF til Nesodden ved en senere anledning og legge til rette for et like fint opphold for våre nye venner i Vestra Gøtaland. Takk skal dere ha Thomas, Anders og andre i GIF som la til rette for vårt opphold og ga oss gode minner fra det jeg vil si var en kort, men innholdsrik og fin tur.

Det kommer bilder fra turen etter hvert….

– Lars –

Legg igjen en kommentar