J13: Serieåpning med borteseier!

Serieåpning for Jenter 13 med bortekamp mot Manglerud Star. Ekstra spente spillere og tilskuere, ettersom halve laget som stilte til start er ganske ferske fotballspillere. Men ingen grunn til bekymring, jentene viste at treningen som er lagt ned i vinter har gitt resultater.

Etter en litt nølende åpning, overtok Nesoddens jenter midtbanen og skapte en håndfull sjanser. Etter hvert satt også avslutningene. Full innsats i duellene, sugende løp langs begge kanter, et forsvar med stålkontroll og en trygg keeper gjorde at Nesodden kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

Manglerud Star kom mer med i kampen i andre omgang. Vertene reduserte og senere utliknet, før Nesodden igjen tok kommandoen. En rekke halvsjanser og dødballer skapte spenning, og Nesodden fikk pirket inn ny ledelse. Mot slutten avgjorde Nesoddens jenter kampen med et solid hodestøt, en usedvanlig pen scoring! Dermed kunne blide jenter, en stolt trener og tilskuere returnere til Nesodden med seier i årets første seriekamp.

Legg igjen en kommentar