G14-2: Tap på bortebane i serieåpningen

(Lambertseter 5-2 Nesodden): Onsdag kveld spilte G14-2 årets første seriekamp, der vi møtte Lambertseter 2 på bortebane.

Av Håkon Hake-Steffensen

Før kampstart fokuserte vi på viktigheten av trøkk og tæl i taklinger, samt det vinne første- og andreballer. Lambertseter hadde med seg noen tekniske spillere som vanligvis spiller på deres 1. lag, så da var det viktig å komme tett opp i motstanderen.

Innledningsvis spilte vi jevnt, men etterhvert fikk Lambertseter et spillemessig overtak. Vi klarte imidlertid å få ballen unna i farlige situasjoner, samtidig som keeper Ludwig tok seg av resten. Litt mot spillets gang gjorde vi som Rema 1000: Det enkle er ofte det beste. Jacob tok et frispark fra vår høyre forsvarsside retning Casper på vår høyre kant. Lambertseter stod høyt opp mot midtbanen, og Casper stormet fram, vant ballen, forserte til dødlinja, og foran mål lurte Eirik. Han fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål. Frustrasjonen var stor hos Lambertseter, men de fikk sin utligning noen minutter senere, og 1-1 til pause.

I pausen tok vi opp at vi var alt for forsiktige i duellene, og at våre klareringer ble for puslete. Drøyt 10 minutter ut i 2. omgang scoret Lambertseter, etter at vi ikke maktet å klarere ballen ut av egen 16-meter. Kampen fortsatte med et visst Lambertseter-trykk, samtidig som Jacob var 2 hårstrå fra å heade en corner i mål. De siste 5 miuttene fikk publikum valuta for oppmøtet, med 4 mål på 4 minutter. Dessverre for oss scoret vi bare ett av målene, så da endte det med et 2-5 tap. Vår 2. scoring var imidlertid også av det effektive slaget, med presise pasninger på midten, opp til Casper, som på direkten bredsidet ballen i mål.

Idag savnet jeg det som G14-2 vanligvis ikke sliter med: Trøkk og tæl. Vi så ut til å være preget av at det nå var seriespill, og manglet aggressivitet og vilje til å vinne ballen. Det positive var at vi hele tiden prøvde å spille ball med hverandre. Samtidig hadde vi klareringer over hele vår banehalvdel som ikke var gode nok. Dette er imidlertid detaljer som vi skal ta opp før neste kamp, som er allerede mandag 28. april, hjemme på KGB mot Nordstrand 3.

Ny kamp og nye muligheter:)

Laget: Ludwig, Mathias, Frikk (2001), August (2001), Jacob, Carl, Casper, Leo, Håvard (2001), Eirik, Oscar, Preben, Fredrik, Anel (2001), Gio.

Publisert
Kategorisert som G16-2

Legg igjen en kommentar