G15-1: Nesten seier i serieåpningen

KOLBOTN (Kolbotn 3-3 Nesodden): I fjor tapte Nesodden 7-2 mot Kolbotn, men i år skulle kampbildet bli noe helt annet! Hovedtrener for Nesodden G15, Tommy Strand, var særdeles fornøyd med innsatsen og samspillet i årets første seriekamp.

Av Casper C.

– Det var noe nervøst og rotete spill i de første 20 minuttene, men var resten av kampen var vi definitivt på høyde med motstander, vil også si spillemessig bedre. En god generalprøve og forhåpentligvis en pekepinn på en god sesong for G15 denne sesongen. Om vi klarer å følge opp får vi svaret på til søndag. Laget leverte godt passningspill, fightet i alle dueller og ga Kolbotn sjeldent tid til noe godt spill, forteller treneren til nesoddenfotball.no.

Nesodden ledet en periode 2-3, men Kolbotn scoret tidsnok (fem minutter før slutt) til å hindre årets første trepoenger for halvøyalaget.

Pauseresultat: Kolbotn 2-1 Nesodden
Sluttresultat: Kolbotn 3-3 Nesodden

Målscorere:
– Frederik scoret på en corner
– Isac B. med et fantastisk drømmetreff fra 20 meter rett i krysset.
– Peder med et langskudd

Lagoppstillingen:
[team1]

Innbyttere: Henrik, Benjamin, Isac B og Markus.

Publisert
Kategorisert som G99-1

Legg igjen en kommentar