G16-2: Tap i serieåpningen

BÆRUM (Bærum 2 7-1 Nesodden 2): Nesoddens G16-2-lag spilte tirsdag ettermiddag første seriekamp, og fikk flere gode utfordringer mot et godt Bærum-lag.

Av Sander M

Bærum ledet 3-0 etter full utelling på samtlige sjanser etter 10 minutter, før Nesodden fikk summet seg. Laget hevet seg fort og produsererte sjanser, men ballen ville ikke i mål. Fra femten minutter spilt, og ut til pause, dominererte Nesodden spillet. Likevel var stillingen 4-0 etter 20 minutter. Rundt 25 min, scoret Bendik etter et skudd utenfor 16-meteren, fullt fortjent. 2. omgang var bedre, men Bærum hadde en gigantisk stor spiss, så taktikken dems i hele kampen var å spille bak og så slå en lang kule til spissen. De scoret tre mål i 2. omgang, og seieren var fullt fortjent.

Laget fra start:
[team1]
Innbyttere: Kristoffer E og Herman N.

Publisert
Kategorisert som G98-2

Legg igjen en kommentar