G14-1: Seriestart 2014

(VG/ NORDSTRAND KUNSTGRESS): «BORTEKAMP KOMPLEKSET FORSVANT FØRSTE KVELDEN,  GUTTA VINNER OG FOR SESSONGENS TRE FØRSTE PINNER»

Av Magnar Glimsdal

 

Makan til seriestart !! På bortebane i går kveld scorte gutta to ganger fire, og viste de fremmøtte tilskuere at de er «ON FIRE» !!

 

Allerede etter 5 minutter hadde Magnus vært farlig frampå og skaffet oss to store sjanser, og minuttet etter velger Magnus å servere ballen til Kasper som enkelt setter inn 1-0 !  Gutta fortsetter å presse og skaper sjanser, Nordstrand treneren får litt panikk og slurver med byttinga, de får da gult kort (nytt av året) de må da sone en straff  og må spille med en spiller mindre i fem minutter.

Dette utnytter vi, Kasper er frampå med ett godt skudd , minuttet etter for vi corner, som Petter legger nydelig inn på bakerste stolpe om hvem dukker opp der ?   Jo,  venstre backen (!) Marcus og han styrer ballen kaldt og rolig inn i målet,  det å spille i forsvar er ikke noen hinder for å score i kveld. 2-0 !!

 

Det går 19 min før Magnus finner ut at vil være med å score, han river til seg ballen og legger den rolig i målet 3-0 !!!, fem minutter senere sender kaptein Fridtjof en lang ball opp til Magnus , han får ristet seg løs og sender i vei ett skudd som går i tverr liggeren, men to minutter senere får Magnus en ny ball fra forsvaret denne gangen fra Marcus, Magnus vinner igjen duellen med forsvareren og så står det 4-0 !!!!

Og i omgangens siste minutt får vi det vi fotballfolket kaller klikk klakk, en passning fra Jørgen finner Magnus som på en touche finner Kasper som skyter fra kloss hold keeper redder, men der er Petter og «alle» ser ballen i mål men keeper kommer med en feber redning, slik at stillingen til pause blir 4-0 !

En omgang hvor midtstoppene våre Fridtjof , Max og Filip har full kontroll og sammen med sidebackene Marcus , Petter og Jørgen  gjør dem det vanskelig for Nordstrand å komme til sjanser, og de som det blir sjanser av tar vår gode keeper Adrian seg av.

 

Andre omgang starter med noen Nordstrand sjanser uten at vi får panikk, midtbanen våre som i kveld bestod av Oskar, Mikkel Kasper, Nico og Vetle jobbet meget bra og vinner de fleste duellene, som vi har terpet på i treningene våre, og jommen fikk vi ikke se at en av våre spillere klappet dommeren på ryggen og oppmuntret ham (det har vi også trent på !!) Seks minutter i andre omgang er Magnus igjen servitør og denne gangen er det Henrik som «bare» kan putte ballen i mål, noen kaller det «ferdig scora» men det er ikke så enkelt ballen skal treffe foten og stambeinet skal peke…osv… og dermed står det 5-0 !!

.Men etter 15 min så skjer det noe merkelig ut ifra intet så daler ballen ned i vårt straffe felt og Nordstrand reduserer til 1-5.

Men gutta har ikke tenkt å slappe av i kveld, i det 23 min skyter Magnus igjen ballen i tverrliggeren, to min senere har Oskar ett flott skudd  som nesten går inn.

I det 28 min gjør Magnus 6-1 !! Plutselig stod han der og plutselig var ballen i mål !! To minutter senere har Oskar ett nytt flott skudd og denne gangen styrer Magnus ballen i mål (som på ekte ishockey vis) og dermed står det 7-1 i det 30 minutt !!

Skulle det ingen enda ta ?? Nei da gutta ville score fire mål i andre omgang også, og nå var det Henrik som ville vise at han kunne score uten å få ballen servert på ett fat, i kampens siste spille minutt han får ballen på venstre sida skrår innover banen, langs med 16 metern  og så på hjørnet klinker han banen i målet utagbart for keeper, og  dermed vinner vi kampen  8-1 og tabell topp allerede første dagen !!

 

 

«Hjelpetreneren»

Legg igjen en kommentar