Tap borte mot Rustad

RUSTAD/OSLO (Rustad 2-0 Nesodden): Nesodden spilte sin andre kamp i serien og motstander var Rustad. En tidlig utvisning for Nesodden skulle gjøre det vanskelig å skaffe noen poeng fra oppgjøret.

I første omgang hadde Nesodden mye av banespillet, og hadde en ballbesittelse på 66 %, men det nærmeste laget var en scoring, var et skudd fra Mathias Berge fra ca 40 meter, som traff en motspiller for så å treffe Rustads tverrlegger. Laget hadde noen halvsjanser i kampen, med med utvisning av Magnus Haugstad etter ca 22 minutter av første omgang. Utvisningen var et resultat av to gule kort.

Rustads første mål kom etter få minutter. Det ble et balltap for Nesodden i bakre rekke, hvor Magnus Haugstad hentet inn ballfører og felte spilleren bakfra. Frispark ble plassert hardt opp i nærmeste kryss fra ca 20 meter. Et mål som få ville ha klart å redde.

Vi fikk en mulighet ved Nesoddens Karl Marius Aksum senere i omgangen, men avslutningen ble hindret. Til pause stod det 1-0 til hjemmelaget, men til tross for å ha spilt halve omgangen med en spiller mindre, var det flere som hadde troen på at Nesodden kunne komme fra kampen med poeng.

I andre omgang la Nesodden om til tre bak, og dermed fikk Rustad mye mer rom å jobbe i på kantene, som også resulterte i en mye større dominans sjansemessig mot halvøyalaget. Nesodden jobbet med å få ballen opp til de offensive spillerne, men de store sjansene bød seg ikke selv om Tallak Bright-Taylor var farlig nære på en heading, men dessverre var ikke treffet på ballen godt nok.

– Det var ikke så veldig bra. Vi prøver å trille ball, men skaper nesten ikke noen sjanser. I tillegg får vi jo en tidlig utvisning i første omgang, så det ble tøft med ti mann, forteller Mathias Berge til nesoddenfotball.no.

Nesoddens neste kamp er borte mot Follo 2 på Ski kunstgress mandag 5. mai kl. 19.30.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar