NIF 2: Fru Fortunas forbannelse

Marginene er på ingen måte med Nesoddens unge gutter for tiden.

Tirsdag kveld tok Nesoddens rekrutter imot Bøkeby på Berger kunstgress. Mens hjemmelaget gikk på et ufortjent bortetap mot OSI i første serierunde, tapte tirsdagens gjester 1-3 hjemme mot en av de forventede topplagene i divisjonen, Sagene.

Fem dager tidligere hadde juniorguttene dominert borte mot Høybråten/Stovner, men likevel endt opp med å tape etter en haug av misbrukte sjanser. Det var i stor grad mange av de samme spillerne som var i aksjon mot Bøkeby tirsdag.

_OCE2965

Nesodden var også det klart beste laget på eget gress tirsdag kveld, men skulle likevel ende opp med å tape. Gjestene tok ledelsen på utrolig vis, da et forsøk på å vri spillet gikk i foten på en bortespiller og i mål fra 40 meter. Noe liknende har nok de færreste til stede på Berger opplevd tidligere, og det vil nok ta en god stund før man vil oppleve det samme igjen.

Bøkeby forsøkte ved flere anledninger å overbefolke egen venstreside, og lyktes da de kom rundt på kanten. Fra dødlinjen la en av gjestene ballen ut, hvor en midtbanespiller kom stormende og satte inn 2-0.

_OCE2973

Like før pause reduserte Nesodden etter nydelig angrepsspill. Angrepet startet med fin opprulling, og etter kombinasjoner mellom Lundquist og Arntzen ble ballen slått mot høyresiden. Lars Neerbye kom på utsiden av Eklund og fikk ballen, og slo et fint innlegg som Tallak Bright-Taylor stanget i mål. Sekunder senere blåste dommer av første omgang.

I den første omgangen hadde Nesodden klart mest banespill, mens sjansestatistikken var i knapp favør til hjemmelaget. I andre omgang, derimot, økte hjemmelagets dominans betraktelig.

Nesodden hadde en rekke store muligheter til å utlikne, men det måtte en Bøkeby-spiller til for å sette ballen i mål. Neerbye slo inn fra høyrekanten, og på elegant vis stanget bortelagets venstre midtstopper ballen i eget nett.

Hjemmelaget fortsatte å dominere kampen, og det kunne virke som om det kun var et spørsmål om tid før den avgjørende scoringen skulle komme. Og etter en stund lå også ballen i mål. Etter nydelige kombinasjoner spilte Arntzen gjennom Dennis Granås som kom på et fint løp. Keeper gjorde en god redning, men innbytter og trener Jan-Vidar Syvertsen satte returen i mål med sine to første touch på ballen. Nei, sa dommer, som mente at Syvertsen ikke var bak Granås da skuddet gikk. Det var det få andre på Berger som var enige i.

_OCE2945

I stedet gikk det som det måtte gå med all uflaksens om rammer laget om dagen. Bøkeby gikk rett i angrep, og en av bortelagets spillere fikk et treff han sannsynligvis aldri har fått tidligere. Ballen gikk i en vakker bue over Møller i målet, og bort i det lengste hjørnet.

Nesodden fortsatte å trykke på for utlikning, men det ville seg ikke for hjemmelaget. En særdeles positiv andre omgang var ikke nok, men en gang må lykken snu, og da vil slike prestasjoner også føre til gode resultater.

Nesodden – Bøkeby 2-3 (1-2)

0-1
0-2
1-2 
Bright-Taylor (Neerbye)
2-2 Selvmål (Neerbye)
2-3

Gule kort: Tallak Bright Taylor, Lars Neerbye

[team1]

Legg igjen en kommentar