G14-1: Tap mot VIF

(VG/BERGER KGB) (NIF 3 – VIF 5 ): «BANENS MINSTE, SKAPTE DE STØRSTE PROBLEMENE FOR OSS ONSDAG KVELD»

 Av Magnar Glimsdal

Vi hadde ett lite problem i denne kampen og det var høyre vingen til Vålerenga, han hadde hurtighet, teknikk og overblikk, så han slet vi med  han var innom de fleste sjansene til VIF.

Kampen var ikke gammel, kun 3 min. , før vi fikk kveldens første kalddusj (som om vi trengte den, så kaldt som det var på Berger denne kvelden). Men det så ut som VIF kom nokså lett til og dermed stod det 0-1 før det var gått fem minutter.

 

Men vi kom oss og anført av Kasper så skaffet han oss en sjanse i det 4 min og i det 7 min la han en flott passning til Henrik , som skjøt men keeperen gjorde en flott redning og fikk slått til corner. Vi hadde ett viss press nå men som ofte skjer da er at det andre laget kontrer  og det er nettopp det som skjer i det 11 min. VIF kommer seg ned på dødlinja og får lagt inn i feltet og der står det en VIF spiller som på direkten setter inn 0-2 en flott scoring må innrømmes.

 

Våre gutter gir ikke opp, i det 13 min tenker Kasper at nok for være nok han stormer ned sidelinja, dribler av ett par mann stormer inn i feltet og scorer  og vi for full fortjent vår redusering til 1-2.  Og nå kjempes det, Magnus er stadig ett en trussel for VIF forsvaret, han skyter og legger inn, men mål for vi ikke. Midtbanen anført av Oskar jobber iherdig, men nå bølger spillet frem og tilbake denne kalde trekk fulle kvelden på KGB, Vår gode kaptein Fridtjof i midtforsvaret må redde på streken, Vi noterer oss flere VIF sjanser i denne perioden.

 

Men vi har også våre , Max tar frispark fra midtbanen, som treffer Kasper på hodet (ikke bokstavelig talt at han TREFFER han i hodet), men Kasper forflytter seg slik at han får headet ballen mot mål  men dessverre VIF keeperen er der han skal være å gjør en flott redning. Men ett minutt senere i det 29 min på andre siden av banen er det nå Adrian som holder oss inne i matchen og gjør en kjempe redning !

Halv timen er gått når vi får ett nytt frispark på midtbanen , igjen er det Max som tar frisparket han legger den langt inn i straffefeltet til VIF og denne gangen er det Casper med «C» som jager ballen og alene med keeper lobber han den kaldt og rolig over keeper og inn i målet og vi utligner til 2-2 !!

Første omgang ender med ett flott skudd fra Oskar og nok en sjanse til VIF. Første omgang ender 2-2 kampen er jevnspilt dette kan vippe begge veier det er to gode lag på banen i kveld.  (Vi er tilbake etter litt reklame)

 

Adrian må tidlig i aksjon i andre omgangen, men han redder mesterlig, men kun 5 minutter er gått før VIF får sitt tredje mål slik at stillingen nå er 2-3 (det var denne lille vingen da….)  ned langs sida og 45 grader ut i feltet og bla bla…

Men gutter fra Nesodden(og litt Frogn da) gir ikke opp så lett, kun 8 min er gått da Magnus sender i vei en flott stikker til Kasper (med «K» ja ) han fyker ned sidelinja runder ett par spillere deriblandt keeperen og «alle» ser utligningen komme , men dessverre vinkelen blir for skrå, slik at skuddet treffer stanga !!

Nå bølger spillet fram og tilbake og det er spennende og være tilskuer i kveld. Man står bare og venter på neste scoring og den kommer etter 15 min, men dessverre for oss er det VIF som scorer og det er nærmest en blåkopi av 3-2 scoringen, slik at det nå står 2-4.

 

Men gutta gir seg ikke, VIF begynner å «hale ut» ? tiden, i hvert fall sparker de bort ballen og dermed gult kort (og vi som har fulgt en stund vet hva det betyr ? jo utvisning 5 min) og det benytter vi oss av, i det 20min river Magnus til seg ballen fintrer noen spillere og lader skudd foten og reduserer til 3-4 !! Det er kamp igjen og vi presser på for å få utligning , vi noterer flere sjanser til oss, men mål blir det ikke, i stedet er det Vålerenga som i kampens siste minutt kontrer inn nok ett mål slik at de blir stående som vinner av kampen og vi taper 3-5.

 

Men fortvil ikke ! vi kommer tilbake, for selv om vi tapte så tapte vi med stil, vi ble ikke overkjørt eller påkjørt, det kunne ha tippet begge veier tør jeg påstå, men neste gang tar vi dem og det på Valle , det blir noe å se frem til gutter !!!

 

Hjelpetreneren.

Legg igjen en kommentar