NIF4-Skaubygda: 4-2

På en glimrende Myklerud Arena møttes de to naboklubbene til dyst fredag 2 mai. Tidligere i vinter spilte lagene treningskamp på Frogn Arena der NIF4 vant 2-1, men dette ble en ganske så annerledes kamp. Vi merket etter hvert at Skaubygda fryktelig gjerne ville ta igjen den gode starten NIF4 fikk på kampen.

Og kampen? Ja den kan best beskrives med anekdoter fra boksesporten. De første 20 minuttene spilte NIF4 etter oppskriften «dance like a butterfly and sting like a bee». Vips så ledet gutta 3-0 etter flotte scoringer av Tobias Torjesen, Fredrik Haugland og Adrian Knutstad Ottesen (straffe). NIF4 bokstavelig talt eide ballen og sto for mye vakkert spill. Men i fra ca 30 minutter skjer det noe…. Skaubygda blir mer fysiske og begge lag pådrar seg en rekke frispark. Kampen skifter karakter til «the rumble in the jungle». NIF4 sitt flotte pasningsspill, bevegelser og gode «komme til avslutningsvarianter»  går mer over i «kriging». Og det er vi ikke så gode på.

Skaubygda, som etter min mening hadde banens beste spiller i sin keeper, hadde også en god utespiller ved navn Robin (etternavn ukjent for meg). Spilleren reduserte til 1-3, men Viktor Myhre avgjorde i realiteten kampen med sin 4-1 scoring. Da det gjenstår 15 minutter dribler Skaubygdas Robin litt vel enkelt av 3 NIF4 spillere og hamrer ballen vakkert og utagbart bak en for dagen solid Sigurd Kjærstad i NIF4 målet.

De siste 15 minuttene av kampen begynner igjen NIF4 med fine kombinasjoner og da er vi gode. Eirik Fjelstad er meget nære 5-2, men Skaubygdas keeper klarerer og ballen går via stolpen og ut i banen til en Skaubygda spiller.

For NIF4 sin del må vi jobbe for at de gode periodene varer lenger. Det klarer vi om vi gjennomfører det som Lasse har planlagt, og da blir vi virkelig vanskelig å hamle opp med.

Jeg vil trekke fram Håkon Solum i dag som står på til krampa tar’n. Håkon, i dag leverte du din beste NIF4 kamp til nå. Anført og Håkon varmet det å se mange og gode pasninger og valg.

Vi takker de fremmøte for støtte (ca 50 i tallet), og vi ønsker Skaubygda lykke til videre i serien. Neste NIF4 kamp er borte mot Ski-2 den 9 mai.

Legg igjen en kommentar