G19-2: Storseier i seriepremieren

Søndag kveld spilte G19-2 hjemme mot Langhus Jr. 2, et lag vi har slitt mot i flere år. Vi bestemte oss derfor for å legge oss i en litt defensiv 4-2-3-1 formasjon, med Carl J på topp.

Av trener Håkon Hake-Steffensen

Gutta var veldig konsentrerte fra første spark på ballen, og kommuniserte høyt og tydelig med hverandre. Pasningene gled lett, Langhus var ikke så skarpe som de pleier å være, og vi kjørte kampen. Etter flere fine pasningskombinasjoner, var Aleksander på farten på venstrekanten, gled forbi flere motstandere, og sendte i vei et skudd som Gard bare kunne styre over linja.

Etter litt over halvspilt kamp var det duket for en ny scoring til oss, og FOR et spill! Anta og Carl kombinerte med fine løp og presise pasninger, og da Carl fikk ballen fra Anta rett utenfor 16-meteren, plasserte han ballen nede ved den ene stolperoten med et kontrollert skudd. Som om ikke dette var nok: Med 5 minutter igjen av omgangen, fikk Peder ballen på ca 25 meter, og sendte i vei en kanon med venstreslegga som duppet ned i keepers høyre kryss. Vakkert!

I pausen var vi enige om å fortsette kampen som i første omgang, men vi ble litt mindre presise og aggressive. Langhus fikk ta over litt av spillet, og de scoret 10 minutter ut i omgangen. Dette tente våre gutter, og vi tok igjen kontroll over kampen. Kvarteret før slutt var det Simon sin tur, og han sendte ivei et strålende skudd fra langt hold som forsvant inn i lengste kryss. Kort tid etterpå var Aleks igjen på tur med kula inn i Nordstrands 16-meter, og han trillet den forbi keeper og inn ved lengste stolperot.

Dermed endte det 5-1 til oss, og en kanonåpning på sesongen. Langhus er et meget solid lag, men denne kvelden ble de regelrett spilt i senk. Jeg er imponert over måten gutta spilte og kommuniserte sammen på, og seieren var meget fortjent.

Laget: Tinius, Fredrik, Jakob, Omar, Peter, Fisnik, Simon, Gard, Peder, Aleksander, Carl Jonathan, Erik Alexander, Anta, Preben og Sigmund

Publisert
Kategorisert som G19-2

Legg igjen en kommentar