Nesodden tapte mot Follo 2

Mandag kveld spilte Nesoddens A-lag borte mot Follo-2. Kampen gikk på kunstgresset på Ski, og Nesodden stilte uten Christian Davidsen og Terje Tangen, som begge er ute med skade. Magnus Haugstad sto over på grunn av det røde kortet mot Rustad. Kim Viken måtte relativt tidlig ut i første omgang med strekk og ble erstattet av Tallak Bright-Taylor. Skadesituasjonen er ikke bra.  Det hele skulle bli tøft for Nesodden.

Nesodden gikk ut svært defensivt og overlot med en gang  initiativet til Follo. Vi antar kontringer skulle være oppskriften i denne kampen. Noen gode forsøk hadde gutta  i første omgang, spesielt på cornere, men uten at det ble uttelling. Foruten dette skapte Nesodden nærmest ingenting av sjanser. Follo 2 på sin side spilte svært tålmodig og ballbesittende gjennom hele kampen, og når sjansene bød seg forsøkte de  å «tre» angripere gjennom. Målet kom etter det som så ut som en markeringssvikt på venstre side. Når så andreforsvarer ikke var tilstede ble det scoret fra litt skrå vinkel – og vanskelig for Glenn Arne Hansen i NIF målet. Lagene gikk til pause med 1-0 til Follo 2.

Andre omgang fortsatte som første. Follo la på til 2-0 etter at kvarteret var spilt.  3-0 kom 10 minutter før slutt på en kontring og markeringssvikt i NIF forsvaret. I andre omgang fikk både Lars Neerbye og Dino Palos sjansen, men det forandret ikke kampbildet. Når dommeren blåste av for full tid sto det 3-0 til Follo 2 i protokollen.

Vi vet at gutta har intensivert arbeidet i treningene sine, og vi regner med at gutta nå er lei av å reise rundt og tape fotballkamper. Vi som reiste til Ski ønsker oss et heltent NIF lag på lørdag når Selbak kommer på besøk. Vi ønsker oss tilbake til prestasjoner som mot Modum i vinter. Gutter, ta fram de gode bildene fra den kampen og gjenskape disse.

På lørdag er kafeen åpen ca 1 time før avspark som er klokken 16:00. Kampen går hjemme på Berger Stadion (gress), og som nevnt heter motstanderen Selbak. Folkens, møt opp. Gutta trenger støtte nå.

 

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar