NIF 2: Nytt tap for rekruttlaget

Det vil seg ikke for Nesodden for tiden.

Tirsdag kveld fikk Nesoddens lag i fjerdedivisjon besøk av Vestli. Mens hjemmelaget stod med tre strake tap, hadde gjestene vunnet to av sine tre første seriekamper.

Forhåpningene om tre poeng var likevel store i hjemmeleiren, og det åpnet også meget godt. Etter et godt angrep fra vertene avsluttet Dino Palos i stolpen. Ballen spratt ut igjen, og Per Oscar Eklund satte ballen i mål.

Gjestene presset Nesodden høyt, noe som tidvis stresset hjemmelaget. Nesodden dominerte den første omgangen, og bortelaget skapte ikke stort med unntak av noen farligheter på dødball.

Til tross for at vertene var best i den første omgangen, var det et forbedringspotensial før den andre omgangen. Nesodden ønsket å gå ut og drepe kampen tidlig, men i stedet var det Vestli som kom best i gang etter hvilen. Et korridorfrispark ble slått mot femmeteren, og en Vestli-spiller kom først på ballen. Ropet om hands og holding ble ikke hørt, og dommeren godkjente scoringen.

Ikke lenge etter scoret bortelaget igjen. Stopper Tjernshaugen var trukket litt ut av posisjon, og Nesodden var i undertall i egen boks. Et presist innlegg fant pannebrasken til en midtbanespiller som hadde tatt turen inn i boksen, og da stod det 1-2.

Vestli ble redusert til ti mann etter at bortelagets Leonildo fikk sitt andre gule kort for munnbruk. De siste femten minuttene var det kun ett lag på banen, og Nesodden hadde flere gode muligheter til å få med seg poeng.

Først slo Mats Arntzen et presist korridorfrispark mot dødballfarlige Philip Rustad, men backen klarte for en gangs skyld ikke å sette ballen mellom stengene. Like før slutt slo Lars Neerbye Eriksen en milimeterpresis pasning mot Arntzen som gikk på et dypt løp. Stopperen la ned til Tallak Bright-Taylor, som dessverre ikke klarte å sette ballen mellom stengene.

Dermed endte det med nok et tap for Nesoddens rekrutter, selv om hjemmelaget enda en gang hadde fortjent å få med seg poeng. Det er imidlertid liten tvil om at de første kampene har vært en god utviklingsarena for de unge NIF-guttene, og poengene vil definitivt komme dersom hvittrøyene fortsetter å prestere som i tre av de fire første kampene.

Nesodden – Vestli 1-2 (1-0)

Mål:
1-0 Per Oscar Eklund (Dino Palos)
1-1
1-2

Gule kort: Tallak Bright-Taylor, Mathias Smith, Dino Palos

[team1]

Legg igjen en kommentar