G14-1: Tap mot Hauketo i serien

(BERGER STADION): «TO MINUTTER I FØRSTE OMGANG ØDELA KVELDEN FOR GUTTA I GÅR KVELD»

1 Div. 14 Mai 2014, Gutter 14, NESODDEN – HAUKETO (1-3) , 34 TILSKUERE 9 GRADER.

Av Magnar Glimsdal

I går kveld fikk vi Hauketo på besøk, det er ikke så lenge siden vi slo dem i Adidas Cup, men som alle vet Cup er Cup , og Hauketo er absolutt ett lag som vil kjempe i teten av vår divisjon. Vi åpner friskt allerede etter 3 min har Henrik en god sjanse men keeperen redder.  Kampen er jevn spilt og vi er uheldige etter 7 min når vi ikke får klarert ballen ut av vårt forsvar og plutselig er Hauketo i føringen, 0-1 til Hauketo.

Etter 15 min får Max til ett kjempe skudd men uheldigvis for oss for keeperen slått den til corner, det er mye «krig» på midt banen men det virker som det er Hauketo som alltid er litt mere på hugget og Hauketo får betalt for sin kjemping og «først på ballen» innstilling, etter en halv time så skjer det som ikke skal skje, i løpet av to minutter så scorer Hauketo 2  -to-  (!)  ganger slik at de kan gå til pause med en 3 måls ledelse, alle tre målene til Hauketo er nokså like vi får ikke klarert ballen og de får rotet inn ballen alle gangene. Er gutta på felgen ? Gir de opp ? Hva skjer i andre omgang ??

Andre omgang er bare 4 minutter gammel når Marcus slår ett flott frispark inn i feltet som Petter er høyest på og headingen hans hadde fortjent en bedre skjebne, keeperen får ett par fingre på ballen og reddet heddingen, etter 41 min, kommer Jørgen seg ned på dørlinja men skuddet blir blokkert av en god Hauketo keeper. På andre siden av banen er det Adrian som redder oss fra flere baklengs, etter 51 min sender Hauketo i vei ett skudd som går over Adrian men heldigvis for oss i stanga !

Vi går raskt i angrep Jørgen får ballen og setter fart men han blir felt på ca 20 meter. Hauket setter opp mur, Petter gjør seg klar, men det harde skuddet går i muren men Hauketo for ikke klarert slik at Petter får returen og med en flott bue på skuddet så reduserer han til 1-3 !!  Vi er på gang vi er litt mere på nå, men Adrian må igjen i aksjon og har en kjempe redning i det 57 min, han blir liggende men reiser seg igjen og kan fortsette kampen.  Kaptein Fridtjof er god å ha i denne perioden han rydder opp i stor stil. På midtbanen kjemper ikke minst Mikkel og Oskar men det vil seg ikke for gutta i kveld. Oskar for nærmest drakten revet av seg, og Hauketo spilleren får rødt kort han sa ikke bare «Fy Søren» til dommeren forteller rykten, men vi klarer ikke å utnytte fordelen og dermed så ender kampen med 3-1 til Hauketo.

Men var det lyspunkter , helt klart vi vinner andre omgang 1-0, så for vi vel si at vi er ferdig med «kampen hvor vi står litt med lua i handa», og vi skal ikke skylde på skader og sykdom, men som journalist har jeg lov til å bemerke at vi manglet to spillere som er for å si det mildt nokså viktig for laget.

 

Legg igjen en kommentar