Bare ren fotballglede…

Miniputter på Cup…

Det er sååå spennende – spille mot lag vi ikke kjenner! Og spille fotball en hel dag!
Denne energien og entusiasmen starter flere dager før vi skal på Cup på Nordby (Nordby ved Vinterbro) laaaangt vekk fra Nesodden!

Spørsmålene står i kø hos den lille fotballspilleren. Hvem skal vi møte? Hvem skal jeg spille på lag med? Når starter vi? Hvor mange kamper skal vi spille?

Jeg som fotballmamma svarer så godt jeg kan.
… Vi skal møte Nordby, Dyrløkke, Ås og Ljan…. Hæ det er jo nesten hele Norge det!  jippi jeg spiller mot ”navn på kompis” i Drøbak – det blir gøy!
… Du skal spille på lag med den og den og den og den og den…. Hærlig – men mamma?? Jeg liker egentlig alle på SuperTigers jeg men det er jo gøy å spille med bestevennene mine da.
… Vi skal spille 4 kamper en kamp mot hver og en omgang av 25 minutter – åååå det var lite – men det blir gøy – helt sikkert.

Det er så deilig å seog høre den energien og den gleden som suser gjennom kroppen til en 10-åring, som ikke nødvendigvis er så god teknisk i fotball, men han har det så gøy og er sammen med så mange andre venner.

Det er det hele greie dreier seg om – gleden av å være sammen med venner – gleden av å kjenne at man klarer litt mer og blir litt bedre. Gleden av å være med på eller til og med kanskje score ett mål. Gleden av å føle at man er en del av noe…

Vi stiller med 3 lag for det er så mange som vil spille på Cup. Mange foreldre deltar og vi har en super dag med flott vær, gode holdninger både fra foreldre og barna. Vi har noen flotte redninger, nydelige sentringer, gode skudd og noen mål. Samholdet viser seg når det er behov for litt trøst både av de voksne og ikke minst sine lagkompiser (uansett lag) der det trengs når noen vrikker foten, får en stempling , skrubber opp låret eller får en hard ball i tissen…. Det går som regel over og barna glemmer å tenke på sårene og er mest opptatt av å få spille.

Takk til hærlige trenere for oppmuntring og veiledning for barna på kampene, takk til supre foreldre som stiller opp og takk til barna som gir oss ekte glede og viser oss godt samold – takk for en fin spillergruppe, som er opptatt av de gode verdiene som er viktig å ta med seg videre når det etter hvert blir litt mer alvorlig.

Resultatene for cupen?  Hvem vet – ikke jeg – det ble vel både tap, seier og uavgjort, men hvem bryr seg – fotball er jo gøy!

Hilsen Tone G. Stubberud
(lagleder for Nesodden SuperTigers)

Legg igjen en kommentar