G14-1: Uavgjort mot Follo

VG/SKI KUNSTGRESS) : «I EN KAMP «BROR MOT BROR» DELTE LAGENE POENGENE BRODELIG !»

1 Div. 21 Mai 2014, Gutter 14;  FOLLO-NESODDEN (1-1) 

Av Magnar Glimsdal

Det var flere av spillerne som hadde sett frem til denne kampen mot Follo lenge, her skulle det vise seg at det var opptil flere Drøbaks gutter som skulle møtes til dyst, det er vel kanskje og trekke den litt langt å sammenligne med den Amerikanske borgerkrigen hvor brødre kjempet «bror mot bror» på hver sin side av fronten.

Men nå skulle klasse kammerater som vanligvis sitter fredelig ved siden av hverandre på skolen , kjempe en hard dyst på banen og det ble en meget spennende og fartsfylt betalje og de gule kortene uteble ikke…

Etter opplysninger journalisten sitter inne med hadde Follo spillerne uttrykt at dette Nesodden laget skulle vi slå lett, det måtte de bite i seg.

 

Kampene starter med at spillet bølger frem og tilbake, og vår gode keeper Adrian måtte tidlig i aksjon og ligger langstrakt etter ballen allerede etter 4 min.  Og Max som denne gangen måtte klare seg uten sin vanlige makker (Fridtjof) brøt og hadde kontroll på Follo sine spisser sammen med sin nye makker Emil (fra 2001 lag) så hadde de stort sett kontroll, de gangene Follo er i gjennom står eb opplagt Adrian i mål og tar det meste.

Etter 10 min har Casper ett flott driv langs linja legger ballen til Magnus som sender den videre til Henrik, som er i scorings possisjon men for ikke rent treff  og keeper redder. To minutter senere avfyrer Magnus sin første kanon men uheldigvis går den over. I det 15 min er han der igjen etter ett imponerende driv men igjen centimere over.

To minutter senere så er det Petter som kommer på ett flott raid fra sin venstre back possisjon , kommer seg langt inn på Follos banehalvdel og fyrer løs fra langt hold men over den også.

I det 27 min jubler vi for MÅL !!!, men målet blir avblåst for offside, (noe tvilsomt for å si det mildt) igjen er det Magnus som setter inn etter fint sammarbeid med Leo.

Så går Follo rett i angrep, Adrian redder skuddet og setter ballen raskt og langt i gang, helt opp til Magnus som får med seg ballen og nå vil han ha mål, fra 20meter så dundrer han ballen i krysset og 1-0 til oss og det er så fortjent så fortjent. Nå presser Follo på for å få en utligning før pause, igjen gjør Adrian en kjempe redning  og vi puster ut, nå er det viktig å holde nullen til pause, men så på overtid så glipper det litt i forsvaret, det lukter offside, men alene mot Adrian gjør Follo spissen ingen feil slik at stillingen til pause blir 1-1.

 

Andre omgang starter med at Petter (som er flyttet opp som spiss) kommer til en stor sjanse og etter 3 min skyter vi ballen i stanga !  Follo kommer også til store sjanser men Adrian tar seg av det som kommer, spillet bølger frem og tilbake, det er nerveprirrende å følge med.  Det jobbes iherdig Mikkel på midtbanen løper og løper og han har også en ny makker i Sindre som vi også hadde lånt fra (01 laget) Gutta kjemper de vil så gjerne ha en ny scoring.

I det 22 min tror vi at vi har fått det , Magnus setter ballen i mål, men dommeren blåser offside,   I det 26min legger Magnus ett frispark som går over alle og på bakerste stolpe klarer Petter nesten å skli ballen i mål, (tør påstå hadde det vært grus bane så hadde det godt, men på kunstgress er det vanskelig å skli)

Skal vi ikke få det siste målet som vi gjerne ville ha ?  Men Follo har også sine sjanser, så da ingen av lagene klarer å score så ender denne kampen uavgjortt 1-1.

 

Begge lagene syntes nok de var nærmest seieren, så sett under ett så var det nok ett rettferdig resultat. Så vi må si at gutta gjorde en flott kamp, det er nok ikke mange lag som kommer til å reise hjem med poeng i bagasjen etter å ha møtt Follo på Ski kunstgress. (Bare vent til de kommer på Berger til høsten, vi gleder oss !)

 

MG

Legg igjen en kommentar