G16-1: Innsatsviljen seiret!

BERGER KGB (Nesodden 5-3 Lindeberg): Etter en litt kjedelig bortekamp i forrige oppgjør, var det en heltent gjeng som stilte til kamp hjemme mot Lindeberg mandag ettermiddag.

Laget åpnet veldig offensivt, og allerede etter 17 minutter ledet Nesodden 2-0 og så ut til å ha rimelig grei kontroll, men Lindeberg beit seg fast, og klarte å redusere til 2-1 bare fire minutter senere. Nesodden gikk likevel til pause med 3-2, etter scoring av Markus x2 (målgivende av Hadi på første scoringen), og Hadi etter målgivende av Christoffer.

I pausen snakket vi om å justere det som ikke hadde fungert godt nok, og samtlige var enige om at dette skal vi hale i land. Likevel var det et Lindeberg-mål som måtte til før vi fikk den viktige tøffheten til å fighte oss inn i duellene. Laget kjempet heroisk, og viste at de ville vinne, og dermed ble «den fine fotballen» lagt litt til side og en mer direkte spillestil tok til. Det resulterte i en 4-3-scoring etter mål av Fredrik K. på pasning fra Fredrik B. etter 27 spilte minutter av andreomgangen, og Nesodden hadde ledelsen igjen. Så, bare to minutter senere, ble det blåst for hands i straffefeltet. I tillegg fikk vår keeper gult kort for snakking, og vi stod med 10 mann på banen (pga 5 minutters-regel), og utespiller Fredrik K i mål. Straffen reddet vår hospiterende keeper mesterlig. Like etter punkterte vi kampen på scoring fra Christoffer, etter målgivende av Markus.

Det ble en sliteseier, og en kamp vi fort kunne ha fått til så mye mer, men gutta ville vise at forrige kamp var et engangstilfelle, så tenningen gikk litt foran selve spillet. Lindeberg hadde uttalige cornere mot oss, men vi viste en råskap foran mål og var gode på å hindre scoring i den delen av spillet. Vi ser framover i serien og regner med flere gode kamper. En sliteseier hvor vi vinner på viljen og innsats av hele laget.

Mål, bytter og kort:
1-0 Mål NIF – Markus (assist av Hadi – 10 min)
2-0 Mål NIF – Markus (17 min)
2-1 Mål Lindeberg (21 min)
Bytte – Herman inn for Sander (30 min)
3-1 Mål NIF – Hadi (assist Christoffer – 32 min)
3-2 Mål Lindeberg (37 min)
Pauseresultat: 3-2
Bytte – Sander inn for Niklas (49 min)
Bytte – Niklas inn for Sander (64 min)
3-3 Mål Lindeberg (65 min)
Bytte – Oscar inn for Christoffer (66 min)
4-3 Mål NIF – Fredrik K. (assist av Fredrik B. – 67 min)
Bytte – Christoffer inn for Hadi (71 min)
Gult kort NIF – Tinius (72 min – kom inn igjen i 77. min)
5-3 Mål NIF – Christoffer (assist av Markus – 79 min)
Bytte – Hadi inn for Markus (80 min)
Sluttresultat: 5-3

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere: Herman og Oscar

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar