G14-1: Seier på Berger

(VG/BERGER STADION): «NÅ ER DET MANGE SOM ER «ON FIRE» BL.A. VÅRE GUTTER SOM SØNDAG INNTOK «FORT BERGER» IGJEN !»

1 DIV , 25 Mai 2014, Gutter 14, NESODDEN- KOLBOTN (3-1)  –  44 tilskuere , sol 14 grader. 

Av Magnar Glimsdal

I strålende vær ønsket vi Kolbotn velkommen til fotball fest, Kolbotn er ingen enkel motstander, før denne kampen hadde de kapret seks poeng i serien  mot våre fire, og tør vi minne om siste møte mellom lagene her på Nesodden, nemlig Nordea Elite Cup vår de banket hos 0-5 !!

 

Men nå var det tid for revansje… kampen startet jevnspilt uten store sjanser, men så på Kolbotn første store sjanser som oppstår etter en liten feil i forsvaret kommer de alene mot Adrian og han kan ikke hindre dem i å ta ledelsen etter 6 min,  0-1 .

Fire minutter senere får Kolbotn ett frispark som vi stopper og vårt kontringspill er av yppertse klasse, en frisk Marcus fører ballen oppover og gir den tll Henrik som har ett herlig raid, men blir til slutt stoppet.

 

Men så i det 13 min, skjer det noe, Mikkel som jobber som en maur på midtbanen, kjemper til seg ballen, for gitt den til Magnus, som dribler av noen spillere slår en flott passning til Petter , og han gjør ingen feil og dermed står det 1-1 og vi er like langt.

 

På nytt bølger spillet frem og tilbake med sjanser til begge lag, vår eminente keeper Adrian er høyt og lavt og tar det som kommer, godt hjulpet av våre gode kaptein Fridtjof og kolega Max, Trym på høyere side har også stål kontroll.

 

Etter 29 min tester Magnus keeperens rekkevidde, etter en langpassning fra Jørgen , fyrer Magnus av men keeper får akkurat slått til corner, vår første  i denne kampen og da får vi «Cornervariant no 1» (pgr. tauset belagt informasjon kan jeg ikke her i pressen forklare selve corner trekket) men som dere så så skapte det forvirring og det ble nesten mål, følg med følg med det kommer flere…..

 

Dermed gikk vi til pause på stillingen 1-1, og i pausen fikk alle «Satisfaction» !!

 

Dommeren blåser i gang andre omgang og det er helt klart nå har gutta fått beskjed om å ta tak i kampen, etter 40 min viser Trym hvordan man bruker muskler, med en man i ryggen får han snudd seg og lagt inn til Eirik som skyter på direkten men dessverre stod keeperen akkurat der skuddet kom.

 

I den andre enden av banen må Adrian stadig frem og ta våre tilbake spill uten for 16 meteren, gresset var langt på Berger denne kvelden og ballen rullet ikke så raskt som vanlig.  Men stopper ikke Oskar som jobber iherdig med gress opp til anklene.

Etter 45 min er Adrian nede med en ben parade og holder oss inne i kampen meget viktig redning.  Nå våkner også publikum og vi kan høre takt faste rop fra tribunen, så starter morroa….

 

51 min, Magnus for kjempe treff fra 20 meter  men treffer tverrliggeren, og dette er en spiller som har vært ute på sidelinjen for å pleie en skade, ballen treffer streken men er aldri over den , likevel får Magnus tak i returen, men nå går skuddet rett på keeper. To minutter senere har Petter ballen, gitt den til Eirik som med en frekk dragning er forbi spilleren og for gitt den til Magnus,  men igjen går skuddet rett på keeper.

 

Flere sjanser også til Kolbotn kampen vipper, vi trenger en scoring. I det 63 min, tar Jørgen ett innkast til Petter som dribler av en mann og får lagt inn til Magnus og nå for han endelig lønn for all strevet og skyter ballen denne gang utenfor keeperen rekkevidde og 2-1 til oss !!!

 

Og det går bare 5 min, så får vi corner, Petter legger inn ballen blir klarert ut på 16 meteren og der står heldigvis Magnus som fyrer løs på direkten og ballen fyker oppe i krysset , utagbart for keeper og vi leder 3-1 !!  Dommeren har ikke lagt til noe særlig og vi vinner 3-1 !!!

 

En meget bra gjennomført kamp, og kan vi nå bli enige om at vi har erobret «Fort Berger» og fra nå av skal det bli nærmest umulig å få med seg poeng herifra.

 

Gutta var «On Fire» igjen og det passet meget bra da Europa turneen til Rolling Stones «On Fire» startet på Telenor Arena i går !!

 

Mags

Legg igjen en kommentar