G14-1: 1 Div. avd 3 : Klemetsrud – Nesodden (4 – 1) , Sol 21 C (nå snakker vi), 64 (!) tilskuere !

(VG/MORTENSRUD KUNSTGRESS): «GUTTA STARTET «ON FIRE» MEN KAMPEN ENDTE DESSVERRE  ONE-FIRE»
Av Magnar Glimsdal

I strålende sommervær, 21 varme grader, så dette ut til å bli en veldig trivelig kveld , hvor trivelig kvelden blir er jo smått avhengig av resultatet. Vi skulle møte ett Klementsrud lag som til nå har svingt veldig i prestasjonene, de har noen gode resultater og noen smeller, det ville bli en vanskelig kamp det visste vi.

Kampen starter «som det pleier» vi tar tidlig tak i spillet og kun 7 min er gått når vi for frispark og dommeren blåser for frisparket når Magnus er igjennom og klar til å storme mot mål . «Fordel av ballen» er det noe som heter men det tenkte ikke dommeren på denne gangen.

Vi fortsetter presset  og Max og Oskar jobber iherdig og trioen Henrik, Oskar og Magnus har noen fine kombinasjoner uten at det gir noen resultater.

I det 13 min skyter Magnus ett godt skudd men keeper for slått til corner, fem minutter senere i det 18 min, lader Magnus kanonen igjen og denne gangen går det knall harde skuddet i tverrliggeren !!, skuddet fra 22 meter var så hardt at tverrliggeren stod fortsatt og dirret, når lagene tok en time out tre minutter senere for å få drikke pause i varmen.

Drikke pausen gjorde gått for nemlig i det 23 min så har Oskar en herlig driv på venstre siden for lagt inn til Magnus på 5 meteren, men keepern er der med ett tigersprang og gjør en kjempe redning. Oskar er i driv nå og skaffer oss to cornere.  I det 35 min har vi corner og en perfekt corner finner hodet til Max som stanger ballen knall hardt i nettet, så fortjent så fortjent  Max har jobbet iherdig på midtbanen og får lønn for strevet. Men i overtiden av første omgang så er vi litt slappe med markeringene ved ett innkast og dermed for Klementsrud en redusering like før dommeren blåser av for første omgang. Grunnen til slippen var ifølge noen publikummere at vedkommende som ikke hadde klarert, ikke hadde sovet natt til denne matchen og var trøtt, kanskje det er tillfelle men han var i hvert fall veldig våken tre minutter tidligere da han hadde lagt en perfekt corner.

 

Andre omgang starter igjen med ett viss press fra oss, kun 5 min er gått når en god Marcus legger inn et langt innlegg som blir farligere jo nærmere det kom  målet, dessverre gikk det like utenfor. Etter 9 min har Klemetsrud frispark men en våken Ludvig er nede i stolperoten og redder mesterlig.

11 min har vi en kjempe sjanse ved Magnus , men skuddet går rett på keeper etter at han har fintet bort ett par spillere.

I det 15 min får Klementsrud frispark i farlig possisjon IGJEN , det begynner å bli en del nå, men igjen redder Ludde mesterlig denne gangen og nåså det ut som både han og ballen var innom stanga før den ble reddet.

I det 21 min for Klemetsrud nok ett frispark utenfor 16 og nå skjønner vi ærlig talt ikke hvorfor det ble dømt frispark mot oss, men uansett så klarer «7» på Klemetsrud og skru ballen rundt muren og ned i lengte hjørnet, 1-2 i mot spillets gang.

Selv om kaptein Fridtjof rydder opp sammen med Trym og Philip som midtstoppere så kommer Klemetsrud til sjanser,  Vetle har kjempet hardt i varmen og stresser motstanderen men heller ikke han klarer å forhindre det som nå skjer:

Og det blir dramatikk i det 23 min. går dommeren av banen, han ber laglederene å beherske seg, de lover bot og bedring og spillet settes i gang igjen. Uten at det hjelper oss, i det 25 min scorer Klementsrud og 1-3, det så enkelt ut og Klemetsrud er effektive når de for sjansen så scorer de.

Vi sender flere mann i angrep her skal det kjempes til siste slutt, men da er det typisk at ett lag som presser for ofte kontringer imot og det skjer i det 35 min og sannelig er det 1-4.  Og kvelden ble ikke akkurat som vi hadde håpet.

 

Man skal vel være forsiktig med å si at det lag som vinner ufortjent når det vinner 4-1, men likevel føles det som unødvendig å tape kampen i hvert fall.

Vi hadde fortjent så mye bedere… Men som gutta sang på Telenor Arena :

«You Can’t always get what you want»   ( but if you practice you will win in the end !)

 

Vi slår alltid tilbake og vi gleder oss til neste kamp.

 

Magnar

Legg igjen en kommentar