G14-1: Storseier mot Korsvoll i Obos Cup

OBOS Cup, 2 runde: Gutter 14: Korsvoll – Nesodden (0-6) ,  39 tilskuere, Sol og 22 grader !

VG/KORSVOLL KUNSTGRESS): «GUTTA GIKK VIDERE TIL NESTE RUNDE I OBOS CUP MED STIL, 6 SCORINGER OG TERNINGKAST 6»

Av Magnar Glimsdal

I vakkert sommervær skulle gutta måle krefter med Korsvoll, siden vi hadde walk-over i første runde var vi allerede kommet til andre runde og hadde våre gutter ristet av seg skuffelsen fra siste kamp ? Kunne gutta igjen være «On Fire» ? Vi på presse tribunen hadde mange spørsmål og ikke minst tanken på at «Cup er Cup» i følge Jon Hervig Carlsen og da kan alt skje.

 

Men det var tydelig at gutta hadde fått instrukser om å glemme forrige kamp og ta tak i kampen fra første spark, og slik ble det.

Kampen var ikke mer enn 2 min gammel når Max sender en langpasning og setter Magnus i arbeid umiddelbart  han stormer mot keeper, men keeper redder.

Etter 5 min får Henrik til en bakover pasning med bakhodet(!) og vips stormer Magnus ned venstre siden, kampens to «8»  kjempet skulder mot skulder, Magnus kommer seirende ut av den løpsduellen og alene med keeper gjør han ingen feil og setter ballen i keeperens venstre hjørne og 1-0 !

Dette ville de ha mer av, ti minutter senere vinner Marcus en duell på midtbanen og for sendt en pasning til Magnus som tverr vender og plutselig så sitter ballen , denne gangen, i keeperens høyre hjørne og etter 15 min leder vi 2-0 !!

Pgr av varmen får vi en drikke pause, den gjorde godt særlig for Casper, for kun ett minutt etter «pausen»  i det 21 min legger Marcus en langpasning til Henrik som dribler ett par mann og for ett herlig skudd som keeper ikke klarer å holde og må gi retur og der ute på 16 meteren står Casper og fyrer av  ett langskudd som finner nettmaskene i lengte hjørnet  og 3-0 !!! En herlig scoring, Casper har fått blod på tann tre minutter senere har den samme Casper ett nytt langskudd men denne gangen noen få centimer over. Like etter er det Henrik som er farlig frampå men keeper gjør en utmerket jobb og redder skuddet.

Og så er det Vetle som har jobbet iherdig på midtbanen og får dratt til med ett skikkelig langskudd men keeperen er i det riktige hjørnet og redder. Så i omgangen siste minutt skjer noe som ikke har skjedd før i kampen Korsvoll er innenfor vår 5 meter og etter litt klabb og babb spretter ballen i stanga vår men går utenfor slik at vi  går til pause med en komfortabel ledelse på 3-0 !

 

Andre omgang er så vidt begynt da vi får en skikkelig kald dusj på tribunen Mammaen til Henrik deler ut saft is til alle på tribunen(det var derfor vi jubla en ekstra gang like etter pause) .

Det er gått 6 min når Preben er på ett flott løp og skal akkurat til å sette ballen i mål men keeper snapper ballen akkurat foran foten til Preben.. Nå er vi i gang igjen. 10 min er gått når Max er på nok ett fint løp og legger inn til Petter men skuddet går rett på keeper.

Vår bakre firer som nå består av Kaptein Fridtjof som har hatt stål kontroll hele kampen. Philip som stopper makker har markert seg positivt og ikke minst har han lange fine utspark fra vår fem meter. Trym jobber herlig opp og ned langs kanten, og på den andre siden jobber Jørgen og to ganger redder han ballen «på streken» . Korsvoll har fått låne ballen litt mer akkurat nå. En gang er de igjennom og sender  i vei ett høyt skudd som lanser opp på (!) tverrliggeren og noe nærmere kommer ikke Korsvoll i dag,

Etter 21 min så legger Magnus nok en ball inn i feltet og på bakerste stolpe står Casper , som kaldt og rolig tar ned ballen, kjører litt karusell med Korsvoll forsvaret før han dundrer ballen inn i målet og 4-0 !!!

Vi nærmer oss halvtimen når Magnus kommer på nok ett løp dribler av noen spillere, alene med keeper men i stedet for å notere seg for ett hat-trick så serverer han ballen til Henrik på ett sølvfat og da mener jeg sølvfat og ferdigscora og alt det der, men det skal gjøres og Henrik gjør det og dermed står det 5-0 !!!!!

 

Men så tenker Magnus «Å søren, jeg kunne jo fått ett Hat- trick!» for det har nemlig spisser alltid lyst på og det går bare ett minutt eller to så er Magnus på farten igjen kjemper til seg ballen dribler av ett par spillere og plutselig står han ansikt til ansikt med Korsvoll keeper, «Nå gjør jeg det selv» tenker han og dermed  lager Magnus sitt Hat.trick nr. ett eller annet i karrieren og vi leder 6-0 !!!  Ett perfekt resultat for en som er opptatt av og lage overskrifter : «Seks scoringer, terningkast seks, sexy fotball osv osv.» men gutta gjør alt de kan de siste minuttene for å «ødelegge» den muligheten. Henrik har ett herlig raid i slutt minuttene. Preben likeså dribler av ett par spillere gjør alt riktig, men keeper gjør en meget god redning. Og sannelig er ikke Magnus på farten etter en flott pasning fra Preben, men keeperen til Korsvoll gjør en kjempe redning og står fram som sitt lags klart beste spiller i denne kampen, som vi vinner overbevisende 6-0!

 

Vi er videre i OBOS Cup og det beste av alt gutta er igjen «On Fire» !!!

 

 

 

Legg igjen en kommentar