G14-2: Gigant seier på Berger Stadion !

Gutter 14, 3 Div avd 3, NESODDEN – KLEMETSRUD (12-0) , Overskyet oppholdsvær, 14 grader, 16 tilskuere.

(VG/BERGER STADION): «GUTTA SENDTE KLEMETSRUD HJEM MED ETT DUSIN BALLER I NETTET !!»

Av Magnar Glimsdal

går hadde vi besøk av Klemetsrud som fikk en fotball oppvisning de sent vil glemme, vi dominerte fra første stund og hadde avgjort kampen før det var godt ett kvarter, keeper trøya til Adrian kunne Tom-Rune brette sammen å legge den i baggen klar til neste kamp, den trengte ikke å vaskes for å si det sånn.

Vi viste at Klemetsrud hadde det vanskelig med å vinne kamper, men her var det ingen som tok lett på oppgaven. Da vi for engang skyld ikke fikk sol på himmelen så var det 15 gutter som skinte om kapp på banen.

Det ble så mange sjanser at dere må ha meg unnskyldt at jeg ikke fikk med meg alle og ikke tar dem med i artikkelen her.

Med en solid back rekke bestående av Mathias (00), Filip, Carl og Jacob og keeper Adrian de sørget for at vi holdt nullen og foret våre angripere og midtbanespillere med passninger.

Første skudd kommer etter 5 min. det er Mathias (01) som fyrer av med keeper er dyktig å redder skuddet, de første minuttene bærer preg av at våre spisser er ivrige de blir stadig avblåst for offside !, vet ikke om det var korrekt hver gang, jeg tror det var for at våre spisser var så raske  så det «så ut» som de var i offside !

Etter 7 min, legger Oskar en perfekt corner som Andy tar ned og setter ballen inn fra kloss hold og 1-0 ! Ett minutt senere legger Jørgen ballen ut til Fredrik som legger inn igjen foran mål og der dukker Andy opp igjen og 2-0 !! Minutter senere får Fredrik ballen fra Marhias (01)  ut på sida og får i vei ett godt langskudd som stryker tverrliggeren på oversiden. I det 14 min. presser vi forsvaret deres til å foreta en tilbakespill som keeperen deres tar opp med henda og dermed for vi frispark på 5 (!) meteren, Jørgen legger den ut til Oskar som dundrer den i mål og 3-0 !!!

I det 22 min er Oskar på farten igjen og smeller ett herlig langskudd i nettmaskene og vi går opp til 4-0 !!  Eirik er på farten med ett godt skudd to minutter senere men det går like utenfor.

25 min er gått når Preben vil være med på morroa han går alene og gjør alt selv og dermed står det 5-0 !!  To minutter etter dette er det Alexander frampå med ett godt skudd men det blir ikke mål denne gangen.  Men vi gir oss ikke (stakkars Klemetsrud keeper) i det 28 min får Leo ballen , legger ballen rolig ned dribler litt (han pleier det J) og plutselig er ballen i nettet igjen !! Og 6-0 !!

I det 29 min skjer det noe merkelig Klemetsrud er oppe på besøk og får seg en corner. Men noen farlighet ble det ikke, i stedet er de vi som vil enda mere, i dt 33 min er det Alexander som gjør en liten teknisk finesse og denne gangen går skuddet og ballen innenfor målstengene og dermed står det 7-0  og det blir også pause resultatet.

 

Andre omgang starter som den første sluttet, det er gått bare to minutter da Jørgen får med seg ballen og legger inn til Leo men skuddet går dessverre over. I det 42 min får vi corner som Andy legger den blir klarert men returen går ut til Andy igjen som legger inn på nytt og der rager Jørgen høyest og får ett nesten perfekt hode støt  men ballen går dessverre noen centimetere utenfor.

 

I det 44 min setter gutta en «verdensrekord» vi får 4 cornere på rad ! Uten at det ble noe ut av det (3 corner straffe var det noe som het engang)

Når klokken viser 46 min er vi framme å presser igjen og denne gangen er det Jørgen som får satt ballen i målet og 8-0 !!

Nå har forsvarsspillerne stått og sett gutta «leke seg» på Klemetsrud sin banehalvdel, nå vil de også være med, Jacob oppe fra sin stopper posisjon fyrer av ett langskudd som nærmest stryker stanga på utsiden. I de to neste minuttene har Oskar og Preben en stor sjanse hver.

I det 59 min får vi enn liten oppvisning i hvordan men spiller vegg i en fotball kamp, Preben og Jørgen finner hvrandre og det ender med at Preben er igjennom og dermed står det 9-0 !!

I det 60 er Jørgen på løp skrår inn og skyter i steget keeper får en hånd på ballen og slår den i stanga !!  I det 65 min får vi ett knall skudd fra Preben som går i nettmaskene på utsiden. Ett minutt senere i det 68 min , bestemmer kaptein Carl at han vil også være med på, han snapper opp ett utspill og setter fart mot mål, finter seg forbi noen motspillere gjør alt selv og dermed havner dundrer ballen i nettet 10-0 !!!

To siffra !! men vi er ikke ferdig ennå, ett minutt før slutt får Oskar nok en gang skikkelig klem på ballen og fra 14 min farer den som ett prosjektil i krysset  og 11-0 !!

Men vi stopper ikke der i kampens aller siste minutt er det Jørgen som får med seg ballen , går langs dørlinja og ser Carl og sender ballen til han på ett sølvfat og Carl gjør ingen feil og dermed står det 12-0 og Dusinet Fullt !!! Vi kan vel uten å ta i si at det var en fortjent seier til Nesodden:

Faktaboks 4.6.14

Legg igjen en kommentar