G14-1: Nesodden 3 – Lambertseter 3

(VG/BERGER STADION): «BORTELAGET GLEDET SEG OVER ETT POENG, VI FORTVILTE OVER TO TAPTE»

Av Magnar Glimsdal

Om det var varmen eller at noen hadde sett på tabellen før kampen , det virket ikke som alle gutta helt forstod at skal man vinne kamper i 1 divisjon som må det ytes 100% i samtlige 70 minutter.

For det ble mye jevnere enn man skulle trodd hvis man så på tabellen, en hjemme kamp mot Lambertseter bør vinnes !

 

Men vi startet som vanlig friskt og det tok bare 4 minutter før vi fikk vår første corner, returen havner til slutt ute hos Vetle på 20meter og med en frekk lobb så havner nesten ballen i nettet men keeperen fikk akkurat nok fingre på ballen slik at det ble en ny corner.

 

Spillet bølger nå fram og tilbake, uten de store sjansene for noen av lagene, Adrian  har ikke blitt satt på de store prøvene, mye takket være god jobbing av stopper paret Max og Carl og friske side bekker i Trym og Petter. Etter 20 min begynner vi å ta litt over banespillet, først for vi en ny corner og litt senere i det 22 min kommer det ett hardt skudd fra Magnus men keeper redder denne gangen, Elias (vår innleide 01 gutt) er farlig frampå i det 25 min.

På midtbanen jobber kaptein Oskar og Mikkel iherdig og det er sist nevnte som i det 28 min finner Magnus med en utsøkt langpasning som rager høyest på en heading slik at ballen går i en deilig bue over keeper  og 1-0 til oss !.  Ett par minutter senere er det Magnus som sender en flott langpasning denne gangen til Henrik som er nære på å doble ledelsen vår men keeper redder.

Ett minutt før pause er Lambertseter nære på og utligne men Adrian gjør en kjempe redning. På overtid har Elias en kjempe mulighet og øke vår ledelse men i stedet er det Lambertseter som i omgangens siste angrep kommer seg rundt på kanten og får ett skudd som går i bue over Adrian , utagbart og 1-1 , en viktig vitamininnsprøyting for bortelaget destod større nedtur for oss.

 

Andre omgang starter med jevnt spill, men i det 43 min for vi en ny corner, vi for noen kjempe sjanser ballen spretter som en ping pong ball før den ruller ut til Oskar som dundrer den inn og vi er på ny i ledelsen 2-1 !! Men nå går kampen inn i en hektisk periode, det går nemlig bare 4 min i det 47 min så river Lambertseters gode spiss seg løs igjen  og får til slutt tuppa ballen i mål , så det igjen står uavgjort 2-2.

Men gutta prøver og kjempe til seg nye muligheter, og nøyaktig to minutter siden utligningen så er vi frampå igjen og denne gangen er det Henrik som kjemper alle meterne inn til mål og får kranglet ballen over streken og 3-2 !!  (kanskje ikke Henriks vakreste mål i karrieren hans, men like fullt ost er ost og mål er mål)

 

Kaptein Oskar prøver å jage sine menn til nye angrep, men i kveld virket ikke alt å gå på skinner, spillet bølger frem og tilbake uten de store sjanser. I det 64 min så blåser dommeren STRAFFE til Lambertseter !!?? Fra vår posisjon så vi ingen kriminell handling som skulle  imøtekomme slik en straff. Men uansett så dundrer Lambertseter inn ballen i målet og de har nok engang utlignet vår ledelse…. Skal virkelig vår seier glippe  ???

Gutta har en skikkelig innspurt, ett minutt før slutt så dribler Magnus det som er av forsvarsspillere og legger en «ferdig scora» pasning inn på 5 meteren men i kveld hadde alle ett par nummer for små sko så ballen ville ikke inn !! Og på overtid , bare for å skjønne hvor nærme vi var tre poeng, så skyter Elias i stanga !!.

Så kun noen centimeter var vi unna full jubel i stedet så stod vi tilbake nokså skuffa.

 

Men vi har reist oss før og vi gjør det igjen og til fredag er det Obos Cup !  Jeg synes egentlig litt synd på Røa for det er dem det kommer til å gå utover !!

 

Hjelpe treneren.

 

 

Legg igjen en kommentar