G14-2: Årsbeste borte mot Langhus 2

Langhus 2 – Nesodden G14-2 (2-4):
Av Håkon Hake-Steffensen
Onsdag kveld spilte G14-2 borte mot Langhus 2 på en strålende naturgressbane. Med mange forfall, stilte vi med et halvt G14-2 lag og et halvt G13-2 lag, og for en kombinasjon det ble!
Før kampen fokuserte vi på enkle arbeidsoppgaver for den enkelte spiller, kommunikasjon, samspill, og å tørre å holde ballen i laget. Vi startet friskt, der Leo Sebastian og Preben på topp umiddelbart skapte problemer for Langhus-forsvaret, godt hjulpet av en hardt-arbeidende midtbane, et trygt forsvar. samt solide Ludwig i mål. Etter 5 minutter fikk dessverre midtstopper Nico tilbakefall med ryggproblemene sine, og måtte avslutte kampen. Preben ble flyttet ned som midtstopper sammen med Frikk (2001-gutt), og de to hadde full kontroll på Langhus-angriperene, sammen med backene Peter og Mathias H-S. På kantene på midten jobbet Fredrik og August (2001-gutt) som galeislaver, mens Anel, Mathias J og Simon (alle tre 2001-gutter) var sjefer på sentral midtbane. Med Jonas (2001-gutt) som hengende spiss bak Leo, dannet vi et meget samspillende lag.
Vi hadde hovedandelen av det gode spillet, og rett før pause fikk vi en forløsende og vel fortjent ledelse: Leo la en presis corner, og i klynga foran mål var Preben resolutt frempå og scoret fra kloss hold. I pausen var det ikke nødvendig å gjøre annet enn å skryte av gutta, og oppfordre dem til å fortsette i samme stil.
Som sagt, så gjort. 10 minutter ut i omgangen kom Leo på et av sine mange løp, dro seg inn fra siden, og satt ballen frekt på innsiden mellom keeper og nærmeste stang. Kort tid etter fikk Langhus et lettkjøpt mål, men vi bet tennene sammen, og lot oss ikke knekke. Halvveis i omgangen skapte vi full panikk i Langhus-forsvaret, Leo dundret ballen i tverrliggeren, og på returen var Anel kontant med høyreslegga, og dundret ballen i mål.
På en sjelden Langhus-visitt inne i vår 16-meter ble det litt flipperspill, og ballen havnet til slutt i nettet. Nå var vi imidlertid så godt i gang, at vi ikke lot oss stoppe. På en presis corner fra Anel, møtte Mathias J flott på første stolpe, og styrte ballen i mål. Dermed endte det 4-2 til oss, og en sterk borteseier.
Jeg pleier ikke å dele ut bestemannspremier, men gjør et unntak: Idag var LAGET i særklasse best!! Nå gleder vi oss til å møte serieleder Bækkelaget 2 på KGB førstkommende søndag kveld:)
Håkon

Legg igjen en kommentar