Brødre ordnet seier

NIF4 spilte 13 juni bortekamp mot Østerdølenes på Ekeberg-nedoverbane 9. Det var kraftig motvind i første omgang, og ditto medvind i andre omgang. Vi skal ikke klage på banen, men bane og vind var en medvirkende årsak til at spillet vårt ble – i fravær av bedre beskrivelse – primitivt. Etter bare 10 minutter får vi et baklengsmål. Vi har ingen sikring og av spissene til motstander kan «rushe» inn et langt utspark i medvinden.

Da var det godt å se at Gustav Bang-Ellingsen etter ytterligere 10 minutter tar fram slegge og banker inn 1-1 fra ca 15 meter. Senere er broder Lars frampå og scorer på en dødball fra kloss hold. Og når vi litt senere får tildelt straffespark som Lars kaldt plasserer i mål, så har 0-1 har blitt til 3-1 ledelse til NIF.

I dag slet vi i banespillet, og Lasse vil nok ha et og annet han vil snakke med dere om på neste trening, jeg skal ikke forsøke meg på en analyse her. 3-1 til NIF ble plutselig 3-3 ved halvspilt 2-omgang. Men det varte bare i 30 sekunder før Lars avanserer nedover sidelinjen, og slår et innlegg i den harde medvinden. Innlegget ble nærmest til et skudd som treffer tverrligger og går i mål. 4-3 til NIF, et resultat som står seg ut omgangen.

Simen Kjærstad i mål hadde flere kvalifiserte redninger, og var nok en av Nesoddens beste spillere i dag. Fint var det også å se Aleksander Rekstad som gjør comeback og greier seg fint etter lengre tid utenfor fotballbanen. Ser ut til at Aleksander trives godt i laget der også broder Sebastian er med. Simen, de to brødreparene og resten av laget skal ha honnør for at vi vinner kampen.

NIF4 har fått en god stamme i laget vi gratulerer med 3 poeng i dag. De 2 foregående kampene, mot Klemetsrud-2 og Kolbotn-2 har endt med tap. Imidlertid er det også en høstsesong, og da regner vi med gutta er revansjesugne i egen lekegrind på Fagerstrand Arena.

Legg igjen en kommentar