G14-1: Nesodden er videre i cupen!

(VG/RØA KUNSTGRESS): OBOS Cup 3 runde: Fredag 13 Juni, Gutter 14: RØA – NESODDEN  3-4 e g g.

Av Magnar Glimsdal

NESODDEN ER VIDERE I CUPEN ETTER GOLDEN GOAL !!

I strålende sommervær 18 grader og sol benket 24 tilskuere seg og bivånet denne meget spennende 3 runde kampen på Røa fredag kveld.

Var gutta innstilt på å kjempe om billett til 4 runde ? og det så slikt ut, det var kun spilt 1 minutt når to av våre angripere jager en lang pasning inn på Røas banehalvdel, Røas keeper møter ute på 16 meteren for ikke tak i ballen og dermed er det Henrik som drar meg seg ballen og runder keeper og setter ballen inn i det tomme målet og 1-0 og det er gått 1 minutt !!!

Og vi får flere sjanser i det 4 min får Oskar en flott langball fra Magnus, Oskar er igjennom men keeper redder, minuttet etter får vi corner. Casper legger en perfekt corner som Magnus stusser bakover og på bakerste stolpe står Oskar og har en gedigen sjanse men får ikke skikkelig treff.

Vi har trøkket men så skjer det som egentlig ikke skal være mulig en Røa spiller for ballen på egen 16 meter fører den opp langs sida inn på vår banehalvdel og finner en umarkert Røa spiller og ut av intet står det plutselig 1-1 i det 8 min.

Fem  minutter senere synes Max det er på tide å vise seg fram, vinner en kraftig duell på midtbanen fører ballen oppover trekker ut på sia og så tverrvender han og legger ballen inn i feltet og der står Vetle (om det var på blank goal kan diskuteres) men dessverre skuddet går over og vi er like langt.

Nå går kampen inn i en fase med mye midtbane kriging . Carl setter inn en kraftig takling, det lønner seg å sette seg i respekt, tror ikke den spilleren var i nærheten av Carl resten av den omgangen.  Like før slutt av omgangen så må Adrian ut å rydde opp men som vanlig har Adrian nesten alltid full kontroll. I det uret viser 35 min får vi ett frispark på 25 meters hold, Henrik tar sats men det herlige skuddet går like utenfor. Slik at vi går til pause med 1-1.

 

Andre omgang første mulighet kommer i det 6 min. Magnus finner Jørgen med en utsøkt langpasning , Jørgen stormer mot mål, men skuddet hans går dessverre like utenfor, Vi har tak på spillet uten å få de store sjansene. Og mot spillets gang, så er det Røa som tar ledelsen i det 10 min, Røa spilleren kommer igjennom forsvaret vårt og plutselig er han alene med Adrian og selv han kan ikke stoppe alt og dermed ligger vi under .

Dette må vi gjøre noe med tenker Magnus, så i det 14 min får vi corner, Petter rekker opp en hånd i været det er klart for «Corner variant 1» og vips så er Magnus der han skal være og setter ballen i nettaket og stillingen er 2-2 ny spenning i kampen.. To minutter senere er Magnus på ett herlig løp ned langssiden, langs dørlinja og så pasning 45 grader , finner Marcus på 16 meter med det gode skuddet går like over.

Ny periode med mye spill på midtbanen, men så i det  25 min. slår Petter ett frispark fra midtbanen (!)  som treffer Max og han nikker ballen via stanga  og i mål, en klasse scoring og vi går opp i ledelsen 3-2 !! Det er 10 min igjen dette må vi klare !!!

Men nei, når det er igjen 3 minutter av kampen så får Røa corner og med lav sol så har Adrian vanskelige arbeidsforhold, vi får ikke klarert og helt uten forvarsel står det plutselig 3-3 !!! Vi gjør alt for å få en ny scoring, på overtid tar Casper med seg ballen ut på sia, finner Vetle inne i feltet og vi på tribunen begynner nesten å juble, det MÅ bli mål !!!! Men nei …… skuddet stryker tverrliggeren og det står fortsatt 3-3 etter 70 min.

 

Siden det er cup så blir det ekstra omganger med Golden Goal, dvs. første målet vinner, og det blir utrolig spennende, men fra vår stå sted så så det ut som om Røa trakk seg litt tilbake, de visste at de ledet på antall cornere (som ville blitt avgjørende hvis ingen av lagene scorer), så det er vi som presser og nå blir det så spennende at det er vanskelig å notere, men Casper er frampå og er fryktelig nære keeperen redder og vi skulle hatt corner ! (For nå er det viktig også !!!) Magnus hedder like utenfor, Henrik har en mulighet, ny corner fra Petter , Magnus hedder like utenfor..

Første ekstra omgang er over (5min) ingen avgjørelse men vi tar innpå med antall cornere, men Røa ligger fortsatt foran oss i antall.

2 ekstra omgang starter, vi har flere skudd muligheter men keeperen deres er god ikveld, han holder laget sitt inne i kampen helt til Vetle for sin tredje mulighet !

Og som dere skjønner alle gode ting er tre for Vetle i dag, han dundrer ballen i mål !!!! Og sender laget til 4 Runde og de tilreisende tilskuerne til himmels !!

FOR EN KAMP, FOR ETT DRAMA , FOR EN VETLE !!!!!!

Legg igjen en kommentar