G14-2: Nesodden 2 – Bækkelaget 2: 5-0

(VG/BERGER KGB): 3 Div , 15 Juni 2014, Gutter 14; NESODDEN 2 – BÆKKELAGET 2  5-0 (2-0)

Av Magnar Glimsdal

NESODDEN VISTE SERIELEDEREN INGEN NÅDE, GUTTA TOK «HIGH-FIVE» RESTEN AV KVELDEN !

Det var duket til storfint besøk på KGB søndag kveld, vi skulle møte serielederen som hadde vunnet syv av åtte kamper så langt og var fulle av selvtillit. Dette skulle vel bli en spennende kamp ?  Men nei, våre menn der ute i kveld gjorde alle tips til skamme de hadde rimelig god kontroll fra første stund, det eneste spenningsmomentet vi opplevde var om dommeren skulle komme eller ikke ! Han fant aldri frem, men heldigvis fikk vi tak i en reserve dommer, men pgr. av dette ble kampen forsinket en halv time.

Men når kampen endelig kom i gang var det oss som var klare, allerede etter to minutter for vi corner, Marcus legger den, det blir litt klabb og babb før ballen kommer ut til Marcus igjen og han legger inn ett nytt innlegg og på bakerste stolpe kommer Jacob farende men keeper gjør en god redning på skuddet fra Jacob.

Det blir ikke noen tidlig mål (som vi pleier?) men vi har full kontroll, på midtbanen herjer Oskar M og Marcus, mens Preben, Leo og Eirik har fixe kombinasjoner..

I det 18 min for vi frispark fra 20 meter, etter at Oskar M er blitt felt, Max tar sats og fyrer løs men skuddet går litt mer enn litt uttafor.

 

I det 22 min har vi ligget å presset på dem lenge og og endelig får Marcus kjempet seg fri med ballen og smeller den inn fra 10 meter og 1-0 !! Og det går bare fem minutter , så er det Peder som fosser ned langs sidelinja og får lagt inn til Casper, som med sin frekke finte, setter forsvareren ute av spill og dundrer ballen i mål og 2-0 !!. Like etter på er rollene byttet om nå er det Casper som legger inn til Peder og med sin Cruyff finte, ligger alt til rette for en ny scoring, men ett Bækkelags bein hindrer en flott scoring.

Like før slutt er det Oskar B som har ett skudd som ikke keeper klarer å holde fast og returen går ut til Peder som med en vakker lobb setter ballen like utenfor det nokså åpne målet.

 

Dermed går vi til pause med 2-0, vår keeper Ludvig som er kaptein i dag, har hatt en meget rolig dag på jobben og så veldig mye travlere blir det heller ikke i andre.

Det er gått 4 min når Casper har ett meget bra mottak på en cross pasning som han får, setter fart og skyter , keeper redder men må igjen gi retur og der får Leo tak i ballen en stor sjanse men for ikke helt dreis på skuddet.

Men i det 10 min for vi en vakker scoring ett av Caspers lange innkast havner inne i feltet og tilslutt ute hos Preben som med ett velplassert skudd helt nede ved stolperoten og så står det 3-0 til oss.

To minutter senere er det Leo som får ett innkast fra Casper , han tar med seg ballen og fra skrått hold skyter Leo i stanga ! Fem minutter senere blir det samme Leo felt utenfor 16 meteren, Andy tar frisparket men dessverre går skuddet i tverrliggeren !

I det 22 min er Casper på farten igjen ned langs sidelinja tar en skarp sving til høyere ned langs dørlinja og der ser han Eirik alene på 5 meteren og Eirik gjør ingen feil og setter ballen i nettet og 4-0 !!

De siste fem minuttene har vi den ene sjansen etter den andre. I kampen siste minutt er det Oskar M sin tur å være servitør han drobler seg ned på venstre kanten og så ser han Peder «helt alene» inne i feltet, og Peder kan ikke gjøre annet enn å score og fast sette slutt resultatet til 5-0 !! over Serielederen !! Og selv tok vi steget opp til tredje plass !!   En herlig kamp av gutta ! Vi venter spent på fortsettelsen !!

 

Legg igjen en kommentar