G16-1: Total dominans – fullkommen revansj!

BERGER KGB (Nesodden 2-1 Driv): Etter et ganske surt tap for Driv G16.1 borte for noen uker siden var det en revansjelysten gjeng som tok i mot det samme laget hjemme på KGB tirsdag kveld. Med en god del skader på sentrale var troppen av de slanke slaget, men alle bekymringer omkring formasjon og fylling av posisjoner viste seg å være fullstendig bortkastet. Her traff hovedtrener Eirik Haugstad mildt sagt spikeren på hodet! 3-5-2 fungerte godt og samtlige spillere adapterte både ny formasjon og til dels uvante posisjoner på en utmerket måte.

Av Klaus Wiik

I klubbens spillestildokument står det sort på hvitt at «Nesodden ønsker å dominere kamper gjennom ha ballen mer enn våre motstandere….». Noe G16.1 gjorde så til de grader i går. Oppskriftsmessig er vel en god betegnelse. Ballen ble flyttet hurtig og tidvis meget tålmodig i påvente av muligheten for det gode gjennombruddet. Med god variasjon i angrepsspillet, gjennombrudd, støtte, vridning, mye kort, noe langt og flere crossere av meget høy kvalitet, hadde gutta god variasjon, var lite forutsigbare og fikk Driv spillerne til å løpe mye mellom. I hvert fall i 1. omgang, utover i 2. virket det ikke som om de hadde mye krefter igjen.

Alle målene kom i 1. omgang. 1-0 ved Fredrik B på straffe etter at Markus fikk en dytt i ryggen i Driv’s 16- meter, 2-0 etter en svært lekker og følsom lobb av Hadi. Driv fikk sin redusering etter en litt uheldig touch av en av våre stoppere som den hurtige spissen deres utnyttet til det fulle. Heldigvis ble denne feilen helt uten betydning. Utover dette hadde backrekka full kontroll og Driv kom vel ikke til flere sjanser enn 2-3 langskudd fra 20-25 meter. Det er dog et under at hjemmelaget ikke scorer flere mål på alle de sjansene og avslutningene vi kommer til. Om det var 4, 5 eller 6 avslutninger fra 6-7 meter og inn som alle gikk rett på Driv’s keeper, huskes ikke, men at det like godt kunne stått 8-1 til slutt er det liten tvil om.

Her leverte hver eneste spiller en prestasjon opp i mot sitt beste og fikk vist de tilstedeværende tilskuerne, og oss selv, at også evner å gjennomføre det vi trener på i kamp! Topp innsats, positivitet og godt humør og gode justeringer fra samtlige som har fått individuelle tilbakemeldinger. Det blir kanskje feil å trekke frem enkeltspillere i en slik situasjon, men det hadde vært like feil å ikke nevne et par; Oscar som strør om seg med gode pasninger og slår noen fantastiske crossere til både høyre og venstre. På meget gode og tydelige bevegelser på kantene vel å merke! Thomas som endelig viser ballvinnerferdigheter vi hele tiden har mistenkt at han har og Casper som kommer inn fra G15 og gjør en meget god kamp til tross for at det er stund siden han har trent eller spilt med G16. Også godt å se at det fungerte særdeles bra defensivt i denne kampen. Stålkontroll!

En flott prestasjon og rettferdig resultat som bør gi selvtillit og tro på eget spill inn mot søndagens møte mot Gjelleråsen i Adidas Cup! Hadde vært gøy om de utvalgte klarer å levere en prestasjon på høyde med denne da!

Laget:
Backrekke: Sander M, Niklas W, Mathias B
Midtbane: Daniel H, Thomas H, Oscar A, Casper deC (99), Fredrik B
Spiss: Markus F, Hadi A-H

Innbyttere: Christoffer A, Sjur S
Bytter: Sjur for Mathias B, Christoffer A for Hadi

Mål: Fredrik B (str), Hadi

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar