G16-2: Stor innsats av laget!

BERGER KGB (Nesodden 2 6-5 Bærum 2): Opptakten til kampen mot Bærum 2 for Nesoddens G16.2-lag var ikke den beste. Med mange forfall så det ut til at de måtte spille kampen med bare 9 spillere. Etter en del fram og tilbake startet guttene med 10 spillere på banen og ble litt senere supplert av en til.

Av Lillian Gundersen

Vi prøvde å fokusere på å gjøre det beste ut av situasjonen, spille fotball og ha det moro på banen den siste kampen før ferien. Kampen startet med et ganske kraftig press fra Bærums gutter, men både bra forsvarsspill og godt keeperspill sørget for å holde nullen. Isteden var det Nesoddens gutter som på utmerket vis klarte å få full uttelling på de to første store sjansene, dermed sto det 2-0. Dette ga guttene våre en giv i ren fotball-VM-ånd som skulle holde gjennom hele kampen. Bærum kom opp i 2-2 før pause, men det var en helt annen iver over guttene enn vi har sett tidligere i en litt tøff sesong. Det ble kjempet hardt om de fleste ballene, og det var stadige forsøk på samspill som til tider også lyktes.

Art_g98-2

Utover i annen omgang fulgte lagene hverandre med Nesodden hele tiden et lite hakk foran. Vi fikk servert mange flotte mål og målsjanser, og det spennende oppgjøret endte til slutt 6-5 til Nesodden. Humøret var på topp etter kampen, og guttene kan vel fortjent ta med seg den gode opplevelsen inn i sommerferien.

Godt jobbet hele laget, og ikke minst godt jobbet sammen som et lag!

Laget besto av: Zimnako, Mateusz, Kasper, Martin V, Edvart, Christoffer, Herman T, Sander D, Jonas, Kristoffer og Johannes.

Publisert
Kategorisert som G98-2

Legg igjen en kommentar