Gutter 14: 1 Div: Nesodden-Nordstrand 3-1, 3 Div : Nesodden 2-Lambertseter 2 3-1

pgr. tids press for vi bare ett bilde i dag, men vi lar # div. laget representere Gutter 2000 denne kvelden, «Slik ser man ut etter å ha vunnet 3-1 over Lambertseter

pgr. tids press for vi bare ett bilde i dag, men vi lar # div. laget
representere Gutter 2000 denne kvelden, «Slik ser man ut etter å ha vunnet 3-1
over Lambertseter

(VG/BERGER STADION/KGB): «GLEM «DAGENS DOBBEL» PÅ TRAV BANEN, DET ER BERGER BANEN SOM GJELDER!»

Av Magnar Glimsdal

Det  ble en praktfull kveld for oss som holder med Nesodden Gutter 14, begge lagene spilte på Berger og begge lagene vant 3-1 !! Snakk om dagens dobbel !!

 

Først var det kamp i 1 Div, i nydelig sommervær 23 grader og ett rekordstort publikum  (52 tilskuere), vi skulle møte Nordstrand som lå på plassen bak oss på tabellen , vi lå på 5 plass ett poeng foran.

Igjen starter vi kampen forrykende, det er gått kun 3 min, før Casper gjør det meste selv han runder en back og en keeper og dermed står det 1-0 ! til oss. Og det går bare fem minutter, så for Magnus ballen på 16 meteren  legger an til ett kjempeskudd som går i undersiden av tverrliggeren og ned i ballen, var den over linja? Siden vi ikke har mål kameraer enda på Berger, så tenkte Magnus at det er bedre å være på den sikre sida han fulgte opp skuddet og dundrer ballen i nota.

2-0 og det er gått bare 8 minutter !

Vi fortsetter presset etter nok ett laaaangt innkast fra Casper, for Magnus ballen inne i feltet og fyrer løs men keeper redder, disse lange innkastene er fint angrepsvåpen. Like etter er det Marcus som har ett meget godt skudd fra 30 (!) meter ?  men uheldigvis så går skuddet like utenfor venstre kryss.

Etter 14 min er Nordstrand for førstegang farlig frampå, men sjansen ender utenfor målet vårt.

Gutta får i seg litt vann og like etter vann pausen er det Kasper (tilbake etter arm bruddet) som har en stor sjanse med en heading som går like utenfor. Vi fortsetter presset vårt, i det 25 min har Petter (med nye sko) ett godt langskudd som går like utenfor. Minuttet etter er det Kaptein Oskar som sender i vei en flott pasning til Kasper som denne gangen skyter like utenfor. Slik fortsetter det. Først i det 31 min har Nordstrand en farlig sjanse, Adrian rydder opp , kunne se litt brutalt ut, noen ville ha straffe, men Adrian tok bare ballen som han pleier, så dommeren vinker spillet videre. Dermed flytter spillet seg opp på Nordstrands banehalvdel, ender til slutt hos Magnus , som kaldt og rolig inne i straffefeltet deres sender ballen i mål og dermed står det 3-0 !!  og slik er stillingen når lagene går til pause.

Vi får oss en trøkk i andreomgangs første minutt Nordstrand kommer igjennom og via stanga så reduserer de til 1-3. Nordstrand blir inspirert av scoringen og er litt mer med det blir mye midtbane dueller, men vi er stadig på besøk hos Nordstrands 16 meter,  4 minutter ut i omgangen har Kasper ett langt innkast igjen, Magnus for headet ballen , men keeperen gjør en god jobb og får slått ballen til corner.  Henrik har ett flott løp ned langs linja og dørlinja sender en 45 graders pasning inn i feltet men ingen rekker ballen og den blir klarert, minutter etter er det Leo som har en sjanse men det blir bare nesten.

I det 60 min får vi litt Magnus magi på 16 meteren han dribler noen spillere og sender i vei en lobb som treffer tverrliggeren, og det er det nærmeste vi kommer scoring i andre omgang, vi vinner greit 3-1 og klatringen på tabellen er startet igjen.

 

Nesodden – Nordstrand  3 – 1 (3 – 0) : Magnus 2, Casper.

 

 

Så måtte vi skynde oss ned til KGB der hadde kampen mellom Nesodden 2 og Lambertseter 2 startet, det er gått 15 minutter i det pressen ankommer banen, da er stilling fortsatt 0-0, Kaptein Ludwig har holdt buret rent og det har vært en jevn kamp så langt. Kampen fortsetter å være jevn spilt. Stopper paret vårt Jacob og Carl stor spiller og holder Lambertseter på en arms lengde avstand. Vi har igjen fått låne gode spillere fra 2001 årgangen og bla Haavard og Anel jobber iherdig, Mathias er frisk på venstre backen og takler som om han ikke hadde gjort noe annet. Andy har mange fine løp på venstre kanten. På topp har Eirik og Jørgen funnet kjemien,  tre minutter før første omganger over får Jørgen ballen på midtbanen stormer mot mål for ristet av seg forfølgerne og har bare keeperen igjen og runde , men dessverre redder keeperen skuddet og vi er like langt. Men så i omgangen siste minutt så for vi en fullstendig reprise på hva som skjedde tre minutter før, Jørgen for med seg ballen fra midtbanen og gjør nøyaktig det samme, men denne gangen  setter han ballen utenfor keeperen rekkevidde og 1-0 !! Og med den scoringen går lagene til pause.

 

Andre omgang starter som første sluttet, nå løper gutta på det meste, og det er gått bare to minutter da Jørgen jager en ball som ser ut til å være keeper mat, men han er ved ballen samtidig som keeperen , Jørgen får med seg ballen runder han og setter den rolig i mål og 2-0 !!. Og hvorfor stoppe nå ?

Fem minutter senere i det 7 min, har Jørgen ett nytt løp får med seg ballen med brystkassen , kommer alene med keeper, denne gangen velger han å sette den til høyre for keeper og via stanga setter han ballen inn og så leder vi 3-0 !!

 

Nå er det gøy å være supporter av Gutter 2000 (og litt 01 da) med spillere som Peder, Oskar B og Fredrik så styrer vi mye av spillet  I det 19 min blir Jørgen utvist i fem minutter etter en felling, han hadde selv blitt felt noen minutter før som også burde vært resultert i en 5 min utvisning.

Spillet jevner seg ut og Lambertseter for sin redusering i det 32 min etter at vi ikke har fått klarert etter ett frispark. Men gutta kjemper videre her skal det  ikke komme flere baklengs, 2001 gutta spiller som om de alltid har spilt sammen med 2000 gutter, en herlig gjeng å ha med i «krigen» En har en flott heading etter corner som går like utenfor. På overtid har Ludwig en klasse redning hvor han ligger strak ut i lufta og plukker ned skuddet og dermed hindrer en opplagt scoring sjanse,  Dommer blåser av kampen og vi vinner 3-1 !!     For  en fotball kveld !! To kamper To seiere To ganger tre mål og To baklengs !!

Hva mer kan vi ønske oss ??

Nesodden II – Lambertseter II  3 – 1  (1 – 0)  : Jørgen 3

Legg igjen en kommentar