Nesodden fortsetter å klatre!

SARPSBORG (Sparta Sarpsborg 1-3 Nesodden): Nesodden fortsetter å plukke poeng og begynner å se ut som et reelt opprykkslag, til tross for at det ennå er noen poeng opp til toppen. I ettermiddagens kamp var det Sparta Sarpsborg som skulle bryne seg mot et lag i form.

Førsteomgangen endte målløst, til tross for at Nesodden hadde flere gode sjanser til å score. Laget manglet det lille ekstra for å få hull på byllen i førsteomgangen. Sparta hadde en god sjanse, men den reddet Nesoddens keeper Glenn Arne Hansen mesterlig. Lagene gikk til pause med 0-0.Andreomgangen skulle derimot bli innholdsrik.

0-1_art_ozan

Det tok tre minutter av andreomgangen før dagens mann, Ozan Turan, var frampå og ga Nesodden en 0-1-ledelse (bildet over). En perfekt slått corner nådde pannebrasken til Turan og Nesodden ledet fullt fortjent. Laget skapte flere gode sjanser og var bedre i duellspillet enn hva som var vist i første omgang. Sparta på sin side skapte ingenting så det var halvøyalaget, grønnkledde for anledningen, som stod for det som skjedde på banen.

I det 56. minutt ble Ozan Turan taklet innenfor 16-meteren til Sparta, og Nesodden fikk et helt korrekt straffespark. Tallak Bright-Taylor gikk rolig fram til straffemerket, plasserte ballen på krittmerket, og skøt straffen hardt og kontant i mål, utagbart for Spartas sisteskanse. For andre kampen på rad ble Ozan felt og gitt straffespark, og for andre gang var det Tallak som tok straffen. Nesodden ledet fullt fortjent 0-2.

art_davidsen_blod

I et øyeblikks uoppmerksomhet av Nesodden utnyttet Sparta til det fulle. Vertenes Ardin Ahmeti kom alene mot Glenn Arne hvor førstnevnte plasserte ballen til høyre for vår sisteskanse. Sparta fikk dermed en redusering, men likevel var det ingen frykt for at de skulle snu kampen. Nesodden fortsatte å male på, og ikke mange minuttene senere slo Dyrseth inn til Davidsen som var alene med keeper og bryster ballen inn i mål, men kampens hoveddommer Shkodran Dinaj mente Nesodden-kapteinen hadde brukt hånden.

Mens Davidsen lå nede og ble plastret pga stort kutt etter et ublidt møte med keeper, ropte spillerne på at dommeren skulle snakke med sin assistentdommer på sidelinjen. Linjedommeren bekreftet det alle andre mente: det var ikke hands. Dessverre hadde dommer allerede dømt, og det ble frispark til Sparta. Han skal senere ha tatt avgjørelsen på sin kappe. Davidsen dro til akutten for å sy igjen kuttet på ca 4-5 cm, mens kampen fortsatte.

art_dommerfeil

Situasjonen tente laget bare ytterligere, og fortsatte å spille mot Sparta som om vertene manglet både to og tre spillere. Seks minutter på overtid var ballkunstneren Turan frampå igjen og spikret 1-3-resultatet etter flott spill. Selv om ikke Nesodden hadde helt dagen, var de flere hakk bedre enn sin motstander og fortsetter sin klatring på tabellen.

Neste kamp er hjemme førstkommende lørdag hvor laget møter serieleder Oppsal på Berger stadion.

Art_Ozan_glede

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar