NIF4 – Oppegård2: 3-2 (1-1) med bilder fra kampen

Alt var lagt tilrette for en god match på Myklerud Arena fredag kveld. Men så var det dommeren da, hvor ble han av? Lasse klart å få kontakt på mobil…..det viste seg at han hadde motorhavari. Heldigvis fikk vi tak i Trond Stagrim. Og det skulle vise seg at der var vi meget heldige. Etter kampen takket Oppegård2 Trond for kampen og han fikk realt med skryt. Og det fortjente du Trond, du blåste feilfritt i 90 minutter. NIF4 og trenerne takker deg så mye for å stille opp på meget kort varsel. Fenomenalt!

Parkeringsplassen var helt full da kampen ble satt i gang. Det var bra med publikum, og stemningen var bra.

Det ble en frisk kamp. Oppegård2 er et av de bedre lagene vi har møtt, men heldigvis viste NIF4 at de hevet seg flere hakk siden 4-3 seieren borte sist. Lasses fokus på presisjon, bevegelse og vridning av spillet ga resultat. I første omgang scorer Lars Bang-Ellingsen, spiss for dagen, fra kloss hold. En fin prestasjon og ikke helt ufortjent. Men Oppegård2 ga seg definitivt uten et sverdslag. Utover i 1 omgang ga vi Oppegård2 litt vel mye rom, og på skudd fra ca 16 utligner Oppegård2 til 1-1.

NIF4 på sin side har flere skuddforsøk og flere gode forsøk på cornere. Uten uttelling for går lagene til pause på 1-1.

I 2 omgang tar NIF4 gradvis mer over spillet. Oppegård2 blir springende mer mellom, og når NIF4 kommer til innlegg fra kantene, da ble det farlig. En fin overgang fra NIF4 og et flott innlegg fra kant settes kontant i mål av Lars Bang-Ellingsen. Fra kloss hold. To mål scorer Lars også i dag, fem totalt på de to siste kampen lar seg høre!

Hjemvendte Tobias Torjesen får noe senere et innlegg fra venstre som han breisider hardt nede i keepers venstre hjørne. Og dermed 3-1 til NIF. Resten av omgangen bar preg av NIF4 overtak, og vi mener med litt bedre presisjon og marginer burde vi scora et par ganger til. Istedet reduserer Oppegård2 når det gjenstår 1 minutt av kampen. Sluttresultatet blir dermed 3-2 til NIF4. Vi synes seieren var fortjent og vi likte veldig godt denne kampen. Oppegård2 er et bra lag som spiller god fotball, og spillerne deres jobbet jevnt og trutt hele kampen gjennom. Vi fikk god motstand i dag.

NIF4 har en kamp igjen før sommerferien. Den kampen går fredag 27.06.2014 klokken 18:30 i vår egen lekegrind Myklerud Arena. Det forsmedelige 1-2 tapet mot Rustad2 i første seriekamp skal vi forsøke revansjere. Vi kommer igjen til å møte Rustad2-spillere som sikter seg inn mot plass på Rustad1 (laget spiller i samme serie i 3-divisjon som NIF-A). VI ØNSKER OSS STORINNRYKK FRA PUBLIKUM PÅ NESODDEN. DETTE SKAL FØRST BLI EN FOTBALLFEST, og en annen type FEST skal det bli etter kampen. Da feirer vi at vårsesongen er over på Yorker! Ja Christian D, du må forberede deg på at vi kommer mannsterke!

Nedenfor følger en serie bilder fra kampen, tatt av NIF4 supporter Jorunn.

Stemning under oppvarmingen-1.
Stemning.JPG

Stemning under oppvarmingen-2.
Oppvarming-1.JPG

Hilser på Oppegård-2
Hilsing.JPG

Dommer Stagrim og Kaptein Myhre
Stagrim.JPG

«Krykka» leverte en god kamp.
Krykka_kontroll.JPG

Chakkrit duellerte bra kampen gjennom, Åsmund følger spent med her
Chakkie_duell.JPG

Gustav herlig frampå. Nære på……
Gustav_nare_paa.JPG

Lars setter 1-0 til NIF4
Lars_en_null.JPG

Simen var høyt og lavt. Ofte HØYT!
Simen_hoyt.JPG

Simen fanget denne. Klasse i luften i dag!
Simen_fanger.JPG

Tobias i fint driv. Scoret igjen i dag etter et par uker i UK
Tobias_driv.JPG

Lars var farlig i farta i dag. Her må det 3 mann til for å stoppe han.
Lars_mot_3.JPG

Lars har scora, Emil S gratulerer
Emil_s_gratulerer.JPG

Viktor driver framover med en Oppgård spiller halsende etter. En meget god kamp av kapteinen. Igjen.
Viktor_i_driv.JPG

DET VAR ALT 🙂

Legg igjen en kommentar