Svak kamp mot Oppsal

BERGER STADION (Nesodden 3-7 Oppsal): Nesodden spilte mot serieleder Oppsal lørdag ettermiddag, og det skulle vise seg tydelig hvorfor nettopp de blåkledde ligger på toppen av tabellen. Nesodden slapp inn hele syv mål og hadde noe som kan minne om en kollektiv kollaps om man skal sammenligne med de foregående kampene halvøyalaget har spilt.

NB: Artikkelen oppdateres med bilder og video!

I løpet av de første ti minuttene så det ut til at Nesodden skulle vinne kampen lett. De styrte banespillet og skapte tre store sjanser hvor både Tallak Bright-Taylor og Haaken Munthe-Kaas ble stoppet av tverrliggeren og en meget god keeper på Oppsals lag. Oppsal spilte seg inn i kampen, og laget slet stort i de bakre rekker mot kantspillerne til de blåkledde. Bortelaget hadde to meget gode sjanser før de scoret sitt første – av mange. Etter 20 min fikk Oppsal sin første scoring, hvor det ble klabb og babb foran kassa til mål, der en Oppsal-spiller til slutt får putta ballen i mål. Flere Nesodden-spillere skrek på offside, men dessverre opphevet Jakob Bjøndal en eventuell offside.

Oppsal rakk ytterligere tre mål før pause, som ble scoret etter 25, 32 og 41 minutter. Siste så riktignok ut som en offside, men det forsvarer likevel ikke sluttresultatet for vertene. Nesodden fikk likevel en scoring rett før pause: Skindlo forserte ned på venstresiden, fant Tallak inne foran keeper hvor sistnevnte fikk en tå på ballen, nok til at Nesodden hadde redusert. En flott vitamininnsprøytning til pause.

Andreomgangen fortsatte med Oppsal-spill, og etter 58 minutter scoret bortelaget igjen. De fikk ytterligere en scoring etter 63 minutter, et langskudd fra ca 22 meter. Likevel hevet Nesodden seg etter målene, og jobbet seg fram på banen. De reduserte til både 2-6 og 3-6 etter mål av Tallak Bright-Taylor og Terje Tangen, men Oppsal viste hvorfor de leder serien på sin syvende og siste scoring i kampen. Nesodden tapte dermed 3-7 i det mange trodde skulle bli en jevn kamp.

Til tross for syv baklengs gjorde likevel Glenn Arne Hansen en strålende jobb i mål, og kunne neppe ha gjort noe med målene som ble sluppet inn. Dette var en dag da mye kollapset bakover for Nesoddens del, og de var ikke til å kjenne igjen fra foregående kamper. Normalt skal tre mål holde til uavgjort eller seier, men ikke mot Oppsal. Tilskuere kunne likevel trekke fram positive kommentarer om arbeidsinnsatsen til Lars Neerbye og Mathias Berge (Man Of The Match) på en ellers grå dag.

Alle foto: Thomas Vermes

Se video fra kampen her (mål og sjanser – filmet av Johannes Riise Undall):

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar