G14: Klare for A-finalen!

KATTEGAT CUP (Lystrup 1-2 Nesodden): Etter seier i siste gruppespill-kamp er Nesodden G14 nå klare for A-finalen i G15-klassen.

Flere lag fra Nesodden deltar i år på Kattegat Cup, men kun G14 har klart å gå hele veien til finalen. Laget har vunnet to kamper, ett uavgjort, og ett tap. Nå møter dem Hvidovre i finalen kl. 09.00 søndag morgen, et lag de spilte uavgjort mot i gruppespillet.

– Gutta presterte meget bra i fire av fem kamper. I finalen møter vi Hvidovre, et lag som vi klarte 1-1 mot tidligere i cupen. Viser gutta 100 % innsats i finalen så er jeg fornøyd uansett om det blir sølv eller gull, forteller hovedtrener Tom-Rune Fagernes til nesoddenfotball.no.

G12 spiller forøvrig om tredjeplassen søndag kl. 08.00 mot Fjellstrand, så det blir et til de grader lokalderby – i Danmark.

Publisert
Kategorisert som G16-1

Legg igjen en kommentar