NIF4 spilte uavgjort på Dalbanen. Og takk Simen!

Skaubygda – NIF4: 1-1 (0-0 til pause)
I den første kampen i våres vant Nesodden klart. Den kampen gikk på Myklerud KG. I dag spilte laget borte på Dalbanen Grus. Det ble en «ny» opplevelse. Grusbanen på dal var strøken og det var rimelig «hett» i det fantastiske sommervarmen. Den første kampen var preget av mange og unødvendig tøffe taklinger og ditto kort. Slik var det ikke i dag. Begge lag forsøkte å spille ball, men det ble en sjansefattig førsteomgang. Nesodden hadde kanskje den største sjansen da Gustav fra kloss fyrer av, men en glimrende Skaubygda-keeper får slått ballen over. I motsatt ende plukket keeper-Simen de dødballene som kom i mot, eller vår forsvarsfirer klarerte uproblematisk.

I andre omgang fortsetter det som i første. Men etter ca 20 min får Skaubygda corner. En corner som slås presist og heades direkte i mål etter en noe svak Nesodden markering.

Etter dette synes vi Nesodden tar noe mer over banespillet, men personlig feil og dårlige pasningvalg gjør at de sjansene Skaubygda får, de får de nærmest servert av Nesodden. Nesoddens gutter må slutte å drible unødvendig. Punktum. Litt for ofte startes det dribleraid i backfireren eller sentral midtbane som brytes. Ved slike brudd er vi ofte i ubalanse i laget, og da får motstanderen sjanser. Når vi derimot får bevegelser, finner tidlige-løsninger, og får pasninger til å «sitte», da er vi langt farligere.

Når det er igjen ca 7 minutter får Nesodden frispark på 20 meter. Det banker Lars Bang-Ellingsen mesterlig opp i krysset – helt utagbart for Skaubygdas keeper. En glimrende prestasjon. Et high-class designer-skudd på høyde med designet til Bang-Olufsen!

Kampen ender 1-1, vi synes det var et greit resultat, sjansene tatt i betraktning.

På Skaubygda registrerte vi at «gamle NIFere» Martin B, Vegard J og Trond Marius G-H alle leverte en god kamp. Vegard var god også i den første kampen og han har jo som vi vet en fantastisk hurtighet. Vi synes Martin var mye bedre enn i første kamp, og Trond-Marius som ikke var med i første kamp, han registrerte vi vant mange dueller – og sto for flere gode valg. Vi fikk det vanskeligere i dag.

Noen vil nok skylde på brå overgang til grusbane, men vi skal ikke skylde på skifte av underlag. For vi kan bedre enn vil leverte i dag. Nesoddens beste i dag var Åsmund Fjellstad. Trygg på back defensivt, god pasningsfot – mange gode framspill fra sin vestre backposisjon.

Ledelse og lagkamerater på NIF4 takker Simen Lundgaard Kjærstad for innsatsen. Simen skal nå starte på sine studier i Lillehammer. Simen, du har vært en krumtapp i laget helt fram til nå – vi kommer til å savne deg. Du har vært viktig i oppstarten av NIF4. Når du selv har utnevnt din lillebror Sigurd som arvtaker så er det helt fantastisk. Vi ønsker Sigurd velkommen. Du kjenner gjengen Sigurd – dette blir veldig bra. Det går alltid bra med en Kjærstad i mål. Og Simen, du er alltid velkommen til å trene med oss når du er hjemom eller på ferie.

Helgen 15-17 august reiser laget på treningsleir til Nøtterøy 🙂 Det jobbes med å skaffe motstander, og vi nærmer oss. Tjøme, Eik, Stokke, Falk…. vi håper vi får napp hos en av disse klubbene sitt 2-lag. Det blir trening, kamp, sosialt – og sikkert en dukkert i Bjerkøysundet – om varmen holder seg. «Tut sa brygga mens båten gikk…..» men først et par gode treninger, hjemmekamp fredag, og sen ankomst til Nøtterøy fredag kveld.

Publisert
Kategorisert som NIF 4

Legg igjen en kommentar