Full kontroll mot Rustad!

BERGER STADION (Nesodden 2-0 Rustad): Nesodden tok en fullt fortjent seier mot Rustad i dagens kamp. En kamp Nesodden stort sett styrte fra start til slutt.

Det skulle likevel gå 25 minutter før første sjanse i kampen kom. Patrick Granås var frampå, men keeper fikk styrt skuddet ut til corner. Nesodden styrte det meste av det som foregikk av banespill i kampen, og Rustad hadde kun en halvsjanse løpet av 45 minutter. Hjemmelaget derimot skapte flere gode muligheter, og første scoringen kom etter litt bidrag fra Rustad. Mathias Berge knallet til, og etter litt flipperspill endte ballen til slutt i mål bak keeperen til Rustad.

Herifra og ut var det liten tvil om hvilket lag som var best.

Rett etter pause gikk Nesodden opp til 2-0 etter scoring av Tallak Bright-Taylor. Hjemmelaget hadde flere meget gode sjanser, men dagens prestasjon var vel egentlig at Nesodden ikke scoret mer. Rustad fikk tre sjanser i kampen, men ingen av de var særlig farlig for sisteskansen Mathias Møller.

Fire positive punkter fra kampen:
Nesodden tilnærmet dominerte kampen.
Tallak Bright-Taylor fortsetter å score for NIF.
Tre viktige poeng for Nesodden med tanke på avstanden ned til nedrykksplassen.
Mats Arntzen fikk sitt første innhopp for a-laget. Mats har gått alle gradene i NIF og endelig fikk publikummet se den kloke spilleren i aksjon.

Laget fra start:
[team1]

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar