Walfridson: ‐ Fremtiden kan bli lys for Henke!

I en alder av 16 år har Henrik «Henke» Lundquist (bildet) fått seks kamper for A-laget, hvor de siste to har vært fra start. Til tross for sin unge alder har han allerede kjempet seg til en plass i førsteelleveren til Nesodden i 3. divisjon, en plass hovedtrener Marcus Walfridson mener spilleren fortjener.

‐ Henke har hatt en kontinuerlig fremgang i løpet av året og tiden hos oss på A-laget. Han fikk en skadeperiode straks før sommeren, ellers hadde han nok spilt en del mer, forteller hovedtrener Marcus Walfridson til nesoddenfotball.no.

‐ Det er veldig moro å se en lokal unggutt med en indre drivkraft, en motivasjon for å bli god og en stor lyst til å lære! Det å få trene slike spillere er moro og inspirerende! Henke har nå startet to strake kamper og slik han presterer på trening om dagen så er det ingen grunn til å tro at utviklingen eller spilletiden skal stoppe opp.

‐ Med riktige valg på og ikke minst utenfor banen så kan fremtiden for Henke bli så lys at vi må ta på oss solbriller, avslutter Marcus Walfridson.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Follo 2 mandag kl. 19.30 på Berger stadion.

Foto: Casper de Capua

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar