NIF4 på tur til Nøtterøy

NIF4 reiste fredag 15 (etter seriekamp) direkte fra Myklerud til Nesskogen idrettspark på Nøtterøy. Gutta ankom sent fredags kveld og overnattet i klubbhuset. Fredag kveld var det en relativt sliten gjeng som etter tap i serien 2-3 for Ski-2 tok en tidlig kveld.

Lørdag morgen hadde Lasse gjort i stand en glimrende frukostbuffet. Laget spiste og gjorde seg klar til den første treningsøkten. Nøtterøy IF har en 11-kunstgressbane som er litt nyere enn vår egen KGB. For 1 måned siden åpnet de 11-bane nummer 2, og den banen fikk vi trene på! I tillegg har klubben en flott 11-gressbane og et treningsfelt på størrelse med minst 3 fotballbaner. En klubb som teller langt færre medlemmer enn Nesodden IF Fotball!

Etter en fin restitusjonsøkt dro gutta til Verdun for å bade. Temperaturen i ytre Oslofjord var nok noe kaldere enn i indre Oslofjord, men alle som var med badet. Unntatt Lasse. Lasse ble igjen på klubbhuset og laget lunch. Nok en glimrende buffet. Etter maten ble det hviletid før gutta gjennomførte økt nummer 2. Begge øktene bar preg av teknikk, organisering/formasjon og samhandling. Samtlige spillere tok øktene seriøst, og det var nødvendig etter noen unødvendige tap i serien. Med dette følte guttene seg klare til kampen på søndag.

Lørdag kveld bar det av sted til Brygga i Tønsberg. Der ble det inntatt et bedre måltid på Dolly Dimples – før ferden for de aller fleste gikk videre til Kilden Bowling. Vinneren ble etter eget utsagn Lars Bang Ellingsen. Sitat en av spillerne: «Vi fikk spille fram til en av gutta taklet en bowlingkule over i nabobanen. Da var det på tide å gi seg». Egentlig var det vel uunngåelig. Noen av de eldste gutta på laget kom hjem til Nøtterøy «litt» senere. Men ikke senere enn at de fikk en høneblund før frukost. Spøk til side: Alt gikk for seg ordentlig. At noen av de eldre gutta ville «sjekke beitet», det må vi ha full forståelse for. NIF4 er et sosialt lag, uten høye skuldre eller noen for for press eller stress.

Søndag morgen: Frukostbuffe. Lasse hadde stekt karbonader og bacon og kokt egg. Vi kunne ikke hatt det bedre. Etter frukost, litt hvile før kampen – og gutta var klare.

Og hvilken match det ble. Forberedelsen hadde gitt uttelling. Husøy og Foynland (heretter kalt HF) kom med et lag bestående av 2 og 3 års juniorer. Og de ga oss god match i 1 omgang. Midtveis i omgangen gjør Gustav et fint forarbeid og serverer en umarkert Fredrik KB i feltet som kaldt hamrer ballen inn med venstrefoten. Fin prestasjon av begge. Senere i omgangen utligner HF til 1-1 på corner. Markeringssvikt? Lagene går til pause på 1-1.

I andre omgang tar Nesodden over banespillet. Markant. Og det skapes mange og gode sjanser. Nesodden går opp i 2-1 etter et meget godt innlegg fra Carl som en HF spiller er uheldig å sette i målet. Etter dette har gutta et forsøk som ender i tverrliggeren. Fra 10 min i 2 omgang er det ingen tvil hvor seieren vil ende. NIF4 styrer nå. Og etter ca 20 minutter scorer Viktor. På ca 35 minutter står Chakkrit for kampens enkeltmanns-prestasjon. På venstrekanten tilkjemper han seg ballen fra 2 HF spillere, avanserer framover i banen, kommer forbi 2 til før han kontant setter ballen bak HF sin keeper. Og dermed 4-1 til NIF4.

Med seier ble oppholdet spesielt vellykket, og det var en sliten gjeng som kunne sette kursen hjemover igjen.

Lasse og Lars takker med dette for turen. Neste utflukt KAN bli en turnering i Danmark i oktober, men det gjenstår å jobbe litt med dette før vi vet om det blir en realitet.

Legg igjen en kommentar